Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
41
Witam! Mam 22 lata, 177 cm wzrostu, 80 kg. Ćwiczę od dwóch miesięcy.
4 razy w tygodniu siłownia, do tego biegam 3 razy w tygodniu.
Chciałbym trochę zrzucić kg i zastanawiam się nad zakupem odżywek ponieważ sam trening nie daje mi wystarczających efektów, niestety waga się utrzymuje.Nie chcę sugerować się opisami na opakowaniach odżywek, wolałbym zasięgnąć opinii osób które już przetestowały dane odżywki na sobie.Jak możecie doradźcie coś :P Z góry dziękuje za pomoc.
Szacuny
464
Napisanych postów
9051
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91287
Przejdź do działu odchudzanie i tam napisz temat wrzucając swoją dietę. Pierw poczytaj podwieszone tematy w dziale odchudzanie i odżywianie.
Ułóż dietkę zbilansowaną, wysokobiałkową z obniżoną ilością węglowodanów. Bazuj na białkach pełnowartościowych, węglowodanach o niskim indeksie glikemicznym, zdrowych tłuszczach. Rozłóż sobie wszystko na 5-6 posiłków i będzie ok. Miłej lektury.
Szacuny
464
Napisanych postów
9051
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91287
Żeby była rzeźba pierw musi być jakaś masa mięśniowa, później przy redukcji tkanki tłuszczowej się mięśnie odsłaniają, żyły i mówimy o rzeźbie. Masz co odsłaniać?
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
41
Mam lekki zarys.Około 2 lata temu ćwiczyłem przez okres roku, to co teraz mam to właśnie zostało z tamtego okresu z tym,że przybrałem na wadze.I jak wcześniej wspomniałem od 2 miesięcy ćwiczę :P Czyli delikatnie coś podrosło :P Inaczej rozumiałem pojęcie "rzeźba".
Chciałbym zamienić swoją masę w mięśnie,spalając przy tym tłuszcz.
Szacuny
23
Napisanych postów
2485
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
40637
No i jeszcze wodę na mięśnie. Bierz się za dietę chłopie, to nie będziesz potrzebował żadnych odżywek. Raczej mówisz o redukcji. Rzeźbić, to można się jak ma się porządną ilość mięcha.