...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=9515- tam ci napisałem co to lakcid i jak to brać. jako uzupełnienie dodam,ze zawartośc ampułki trzeba wymieszać z ciepła wodą a następnie mieszninę skroplić na łyżeczkę i pic zaraz po przygotowaniu.
NIE MA ZABAWY BEZ OPRAWY!
NIE MA ZABAWY BEZ OPRAWY!
Kingsajz dla każdego!!
...
Napisał(a)
Jesz... ile jesz ?
Koniecznie musisz osłaniać choćby wątrobę preparatem Sylimarol a to co jeszcze musisz wziąć zależy od tego ile "jesz". Dlaczego tak nieodpowiedzialnie podchodzisz do cyklu ? Jeszcze nie wiesz jak i z czym a już "jesz" .
Jeżeli do wszystkiego podchodzisz z takim rozsądkiem to życze wszystkiego najlepszego.
*** HOLDER - doradca w dziale doping ***
Koniecznie musisz osłaniać choćby wątrobę preparatem Sylimarol a to co jeszcze musisz wziąć zależy od tego ile "jesz". Dlaczego tak nieodpowiedzialnie podchodzisz do cyklu ? Jeszcze nie wiesz jak i z czym a już "jesz" .
Jeżeli do wszystkiego podchodzisz z takim rozsądkiem to życze wszystkiego najlepszego.
...
Napisał(a)
Na wątrobę Sylimarol po cyklu Clomid. To starczy przy tych dawkach. Nolvadex w razie czego, jak zobaczysz pierwsze objawy gyno to zapodaj (nabrzmiałe i bolące sutki) .
...
Napisał(a)
moze byc raphaholin ale lepszy jest sylimarol.niektorzy do mety biora ranigastr na zoładek,ale ja nigdy tego nie robiłem
1
...
Napisał(a)
Zależy od teorii. Ja nie uzywam sylimarolu. A po takim cyklu clomid
jest opcjonalny a nie konieczny wg. mnie.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
jest opcjonalny a nie konieczny wg. mnie.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
...
Napisał(a)
siemanko . wiec przy piramidzie 123321 (metanabol) rozsadek nakazywalby dziennie przyjac... -wlasnie , jaka dawke silimarol dziennie ?? rozsadek hehe ;)pozdrawiam
po czterdziestce i tak jest nudno ;)
...
Napisał(a)
Hmm... wystarczy 5 tygodni i jedna trójka w środku, tzn. 1-2-3-2-1. Chyba że masz za sobą już kilka cykli mety.
...
Napisał(a)
to pierwszy cykl holder i mysle ze zrobie tak jak sugerujesz. tyle tylko ze chodzi mi ile do tego zazywac i jak czesto silimarol ;)
1
...
Napisał(a)
Jeżeli chodzi o Sylimarol to bierze się go 3 razy dziennie po jednej tabletce.
Ale w zasadzie możesz pierwsze dwa tygodnie brać po jednej lub dwie tabletki dziennie a przez następne 3 tygodnie od momentu gdy wchodzisz na 3 tabl. mety bierz po 3tabl. dziennie sylimarou i bierz go jeszcze przez tydzień (lub dłużej jak Ci zostanie coś w kupionym opakowaniu) po zakończeniu cyklu. To powinno zminimalizować skutki uboczne dla wątroby.
Niektórzy zamiast Sylimarolu proponują Sylivit bo ma dodatkowo witaminki. Możesz zapoznać się z tym lekiem w aptece i próbować coś pokombinować mieszając oba preparaty.
Ale w zasadzie możesz pierwsze dwa tygodnie brać po jednej lub dwie tabletki dziennie a przez następne 3 tygodnie od momentu gdy wchodzisz na 3 tabl. mety bierz po 3tabl. dziennie sylimarou i bierz go jeszcze przez tydzień (lub dłużej jak Ci zostanie coś w kupionym opakowaniu) po zakończeniu cyklu. To powinno zminimalizować skutki uboczne dla wątroby.
Niektórzy zamiast Sylimarolu proponują Sylivit bo ma dodatkowo witaminki. Możesz zapoznać się z tym lekiem w aptece i próbować coś pokombinować mieszając oba preparaty.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat