Szacuny
4
Napisanych postów
50
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
485
witam, zaczynam chodzic na treningi kyokushin budo kai i robie małe zakupy na allegro najwiekszy problem mam z wyborem rękawic...
jak to wyglada z rozmiarami? mozecie mi polecic jakies? bo zabardzo nie wyznaje sie w tych firmach a chce kupic dobre rekawice nie przepłacając za samo LOGO...
Szacuny
4
Napisanych postów
50
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
485
bokserskich minimum 10oz
to jest dla mnie nowosc nie wiem jakie firmy sa dobre tzn cena/jakosc wczesniej znalem tylko everlasta ale chyba znaczna czesc ceny stanowi "opłata za napis EVERLAST" na rekawicy
Szacuny
4
Napisanych postów
50
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
485
tzn tak jak napisalem to jest kyokushin budo kai czyli na ten styl sklada sie karate kyokushin i elementy K1 i MMA :]
trener zaznaczył zeby to byly rekawice bokserskie
Szacuny
68
Napisanych postów
19441
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
94708
ja myśle, że spokojnie jakiś model Mastersa Ci podpasuje - pytanie, ile chcesz wydać na rękawice? bo ze skaju kupisz już za 60-70zł, natomiast za skórzane będziesz musiał dać ze dwa razy tyle dbanie o rękawice sprowadza sie głównie do wyciągania ich z torby po treningu i wietrzenie/suszenie (nigdy na kaloryferze!)
i uzupełnij profil
"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
Szacuny
4
Napisanych postów
50
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
485
chce wydac cos kolo 150zl :] wiec te zunda zero chyba będą w sam raz :) na portalu aukcyjnym ( bo nie wiem czy moge podac nazwe);p sa rekawice runda zero gratis z owijkami na rece i szczęką chyba cos tam wybiore.