...
Napisał(a)
pilnie potrzebje cos mocnego, animal flex g... daje, a mi wszystko sie pozrywalo i chrupie trzeszczy, przeskakje, mam RZS i ostereporoze, oraz brak apetytu i skaze bialkowa,dlatego moge jesc tylko weglowodany glownie, ostatnio poszly mi zawiasy szczekowe:( lekarze g.. mi pomagaja, leki do dupy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Deka w nogi dla wzmocnienia rzepki (po zwichnięciu) i ud
- Regeneracja stawów i wiązadeł (sogi)
- CZY OSOBA PO 60TCE KOBIETA MOZE STOSOWAC HORMON WZROSTU DLA WZMOCNIENIA
- Dla wzmocnienia i regeneracji
- Aikido - jakie polecacie ćwiczenia na wzmocnienie stawów?
- Maść rozgrzewająca dla nastolatka - ochrona stawów
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W badaniach klinicznych widziałem dwa rodzaje leków, które zwiększają syntezę kolagenu. Ale nie pamiętam nazw. Trzeba by poszukać leki zwiększające syntezę procollagenu I, II, III
Z naszych specyfików stosowanych w BB to
boldenon + 340 %
Deca + 270%
HGH + 240%
Primobolan + 180%
Anavar na+ ale nie ma badań.
Z naszych specyfików stosowanych w BB to
boldenon + 340 %
Deca + 270%
HGH + 240%
Primobolan + 180%
Anavar na+ ale nie ma badań.
1
...
Napisał(a)
a glukozamina z witaminą c? glkozamina to amino cukier u mnei makabrycznie podniosła poziom kolagenu jak się nieporozciągam to ejstem sztywny .
pump it
...
Napisał(a)
to jako dodatek do diety + siarka obowiązkowo
witamina C do 1000 mg ed tylko, że trzeba przy tym się odkwaszać. Albo proszkami z apteki, albo winogronem jedzonym pomiedzy posiłkami.
witamina C do 1000 mg ed tylko, że trzeba przy tym się odkwaszać. Albo proszkami z apteki, albo winogronem jedzonym pomiedzy posiłkami.
...
Napisał(a)
mysle ze z tego wszystkiego deca warta wyprobowania. po pierwsze klatwiej dostepna niz boldek po 2 tansza.do tego dokupic jakis kolagen/flexit i moze pojechac.bede probowal jesienia.
zajadalem supervar 2 opakowania efekt sredni niby jest lepiej ale bez rewelacji.chyba trening malymi ciezarami bardziej podzialal niz ten ph.
zajadalem supervar 2 opakowania efekt sredni niby jest lepiej ale bez rewelacji.chyba trening malymi ciezarami bardziej podzialal niz ten ph.
...
Napisał(a)
Kolego mumin nie chce Cię nie martwić ale tu na forum pisano już że oryginalną dekę w polscę jest bardzo małe prawdopodobieństwo dostania,95 % to podruby zamiast deci jest tesć
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!