mam 16 w tym roku 17 177-6cm wzrostu i jestem za niski stresuje się że nie rosnę wogóle nie rosnę od 3,5 lat w wieku 13,5 lat ćwiczyłem na siłowni i zahamowałem wzrost wszyscy moi kumple mnie przerośli nawet ten najniższy nawet mój brat o 1,5 roku prawie przerósł a starszy brat powinienen być wyrzszy a ja jestem za niski mój ojciec gada że w tym wieku już nie osiągne metra 182 a mój brat ma 174 może przez tą siłownie bo wszycy mnie przerośli
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja też jestem młodszy od brata a jestem wyższy od niego, tyle ile masz mieć tyle będziesz miał wzrostu.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Wzrost jest kwestią uzależnioną od genów, niewiele możesz w tej kwestii zdziałać. Na pewno na Twoją niekorzyść działa stres.
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Łączenie supli AAGK Z L-CARNITNĄ
Następny temat