Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
275
Witam. Mam zamiar przez wakacje pojechać cykl na masie, dlatego wybrałem 2 gainery - jumbo i mutant. I teraz pytanie do Was który wy byscie brali na moim miejscu ? I drugie pytanie co dorzucić do tego gainerka na sile myslalem o zwykłym mono, a moze jednak jakis stack typu storm?? czekam na odpowiedz z góry dzieki :)
ps. z góry uprzedzam micha jest wiec nie denerwujcie sie, staż niecaly rok ;) pozdr
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
275
anubis84 dzieki bardzo za odpowiedź a co sadzicie o nitrobolonie, troche drozszy ale czy warto ? michał 09 tak jeden cykl na mono vitalmaxa ( moj blad w ankiecie przepraszam )
Zmieniony przez - po1masa w dniu 2012-07-03 20:19:39
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
275
ok dzieki, czyli Jumbo opakowanie 4400g i Nitrobolon Energized ewentualnie jakies zwykłe Mono starczą na cykl ? i jeszcze jak dawkować Jumbo piszą ze 220g dziennie ale moim zdaniem to jest za duzo jak wy uwazacie ?
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
275
ok dzieki bardzo wszystkim za odpowiedzi, wiec zrobie tak Jumbo + mono bo raczej tylko tyle budzetu bedzie :) mono DT : 5g na czczo, 5g po treningu, DT 5g na czczo tak? a Jumbo nie wiem wlasnie ile ma ta miarka ale bede brał miedzy sniadaniem i obiadem, po treningu i pod sam wieczór :) mysle ze przy dobrej misce beda jakies tam efekty ;) dzieki za rozwianie wszystkich moich watpliwosci, pozdrawiam