Szacuny
6
Napisanych postów
129
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
532
Czy ktos ma/mial klykciny na penisie? Leczyliscie, jakie efekty? Pozostaja jakies blizny? Mam plyn Condyline i dzisiaj zaczalem, narazie nic sie nie dzieje. Jakie sa rokowania?
Pozdr.
Szacuny
6
Napisanych postów
129
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
532
oczywiscie ze bylem u dermy, ta z kolei wyslala mnie do specjalistycznego szpitala dermatologicznego. mialem pobierane wycinki chirurgicznie (ale nie z zoledzia), jednak 100% diagnozy nie postawiono, ale wlasnie przepisali mi ten Condyline. Chcialbym dowiedziec czy da sie tego pozbyc w 100% dla uzyskania normalnego efektu kosmetycznego.
szopi49:
ja tez widzialem te fotki na necie, ale ja takiego czegos nie mam; zreszta jak to zobaczylem to sam sie przeazilem. U mnie jest po prostu pare ciemnych plamek na czlonku (nie grudek, tylko po prostu zabarwien), ktore w czasie zwdodu sa praktycznie niewidoczne (rozszerzaja sie po prostu). Jednak jest tego coraz wiecej i tak jezdze od szpitala do szpitala. Chodzi o to ze nie potrafia postawic mi jednoznacznej diagnozy co to jest, dlatego przepisali mi ten plyn (Condyline - do kłykcin) aby zobaczyc jakie beda efekty (jest to plyn ktory "wyciaga" to od srodka). Ale w sumie tak patrzac na te foty w necie to u mnie wyglada to calkiem inaczej - po prostu plamki( i sie cieszE), takze nie wiem jaki bedzie efekt leczenia.
Zmieniony przez - prze***typ w dniu 2007-04-11 16:06:28
Szacuny
6
Napisanych postów
156
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4231
No te fotki w necie to faktycznie masakra.
Ja bym ci doradzil taka mozliwosc. Nie kursuj po szpitalach tylko poprostu wykup sobie wizyte w prywatnej klinice. Tam ci zrobia wszystkie badania, dokladnie przebadaja, postawia odpowiednia diagnoze i odpowiednie preparaty do stosowania. Wiem ze taka wizyta kosztuje ale moim zdaniem warto. Polska sluzba zdrowia jest taka a nie inna. Pacjetow przyjmuje sie tam na czas. Lepiej temu problemowi zaradzic odrazu poki jeszcze nie jest to jakis wielki problem, niz czekac na oswiecenie publicznych lekarzy :) Pozdrawiam
Szacuny
6
Napisanych postów
129
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
532
bylem u publicznego dermy, jednak ta odeslala mnie z tym do kliniki dermatolgoii w katowicach i tam jak narazie jezdze. jutro ide do mojego dermy w miescie (gdzie lecze sie na tradzik) i pokaze jej to jeszcze raz. coz, nie zycze tego nikomu; choc to nie wyglada tak zle (ale tylko wtedy kiedy berlo jest w stanie wzwodu) to i tak stanowi duza blokade i to przede wszystkim psychiczna...
Szacuny
6
Napisanych postów
129
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
532
smaruje tym plynem, jestem po 3 dniach stosowania i juz widac efekty, skora sie luszczy i schodzi w miejscach gdzie sa zmiany, czasem wzbogacone o te ciemne plamy... Mam nadzieje ze sie tego pozbede, ale klykcin z netu to nie przypomina.