Szacuny
3
Napisanych postów
180
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
27557
Czy można stosować kakao do owsianki 5 gram i 3 słodziki i tak samo do omleta 5 gram i 3 słodziki ile to będzie miało w ogóle kcl czy na redukcji nie pójdzie to w złą stronę?
Tomorrow is Cinco de Mayo are you gonna celebrate? thx for all answers.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
Jasne że mozesz - to są takei ilości że większego wpływu nie będą miały :) z ciekawości o jakim kako mowa?? takie puchatek nafaszerowane cukrem czy gorzkie deco moreno np .
Szacuny
3
Napisanych postów
180
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
27557
Cacao Decomorreno bez cukru dodawałem tylko do omleta ale chciałbym spróbować też dodawać do owsianki. Czy takie cacao jest ok ? A powiedz mi ile gram Cynamonu mogę dodać do owsianki i omleta ? czy to już ma więcej kcl ?
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
dawaj kakao tyle ile potzrebujesz - wielkich ilosci też przecież nie przejesz , dodawaj do czego chcesz :)cynamonu też wedle smaku i potrzeb. nie przejmuj się takimi detalami .
Szacuny
3
Napisanych postów
180
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
27557
Wiesz wcześniej nie zwracałem na to takiej uwagi ale teraz jak (redukcja)to zwracam i boję się cokolwiek dodać żeby kcl nie skoczyło.
A cynamonu wcześniej nie dodawałem ile się go powinno sypać z 5 gram ?
Zmieniony przez - bahthabahtah w dniu 2019-03-08 19:39:42
Szacuny
164
Napisanych postów
201
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
2944
5 gram cynamonu to Ci smak zepsuje, sypnij koncowke lyzeczki dla smaku, chyba ze az tak bardzo lubisz to mozesz cala paczke. Cynamon ma wiele pozytywnych zastosowań
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
Ja sypale 5g do płatków i było super. Ale każdy ma inne gusta smakowe więc sam sprawdź zaczynając od mniejszej ilości. Do omleta czasem i 10 dałem bo lubię ten smak i zapach .
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Przecież masz tabele wartości odżywczych lub dziennik żywieniowy potreningu.pl Wrzuć tam dany produkt i będziesz wiedział ile ma kcal i składników odżywczych.