Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
witam,
szukam jakiegoś gainera (bądź innego specyfiku), który zawierałby jak największą liczbę kalorii przy jak najmniejszej liczbie węgli. Chodzi mi o to, że na diecie LC nie mogę dobić wymaganej ilości kcal nie wykraczając poza 160g ww. Z góry dzięki
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
11
Napisanych postów
693
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7218
jak to nie możesz?;] a tłuszczami? twarogiem? kurczakiem ? Możesz kupić przecież WPC, po co Ci gainera od razu :) a jak już to szukaj w BULK-ach, gdzie masz stosunek 1-1 (białko-węgle)
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
"tłuszczami? twarogiem? kurczakiem ?" odpada, jest to moja pierwsza "pelna" dieta i jestem przytloczony ogromem zarcia. Jem caly dzien, caly dzien mam zapelniony beben. jakis link co to BULK moglbym dostac? pierwsze slysze o czyms takim ;p to moja pierwsza masa oliwy czy mct musialbym pic kilka lyzek ale jak rozlozyc to na caly dzien to raczej ujdzie. Te MCT mozna pic kiedy sie chce czy w jakims konkretnym celu / w konkretnych okolicznosciach?
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
z tego co widze bulki tez maja dosyc wysoka zaw ww. na razie najlepszy stosunek ww do kcal ma trec hard mass - prawie 10 kcal na 1g ww. Znacie jakies lepsze?
Szacuny
11
Napisanych postów
693
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7218
MCT możesz pić kiedy chcesz, na opakowaniu jest że bodajże do posiłków. A Trec ma praktycznie takie samo przełożenie jak inne BULKi bo to jest 50/50. Ja polecam ProfiMass Olimpu.
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
a w jakim stopniu te bulki (dajmy juz na to ze ProfiMass) wypelniaja dzienne zapotrzebowanie na arginine i leucyne? (odp 479mg i 2316 mg). Zaw tych aminokwasow to chyba duzy +
Szacuny
11
Napisanych postów
693
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7218
eee, a czemu niby to ma byc duży plus?
Argininy jest o wiele za mało żebyś to odczuł w jakikolwiek sposób na treningu (napompowanie mięsniowe itp.), a leucynę masz w każdym mięsie/nabiale i nie tylko ;]
A czemu nie chcesz po prostu kupić samego WPC? Nie będziesz musiał podbijać węgli wtedy.