Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1476
Wlasnie w tym mam maly problem.Caly czas jadlem jeczmienna(ktora mi smakuje) jednak kazdy wskazuje na gryczana(pewnie ma IG nizszy?),ktora mi nie za bardzo wchodzi.Jeczmienna jest tansza od gryczanej.Nie mowiac juz o brazowym ryzu ktory jest drozszy od gryczanej i dwa razy drozszy od jeczmiennej.Co WY robicie, zeby pogodzic cene ze smakiem?
Pozdrawiam,
Skinek
"NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY"
Szacuny
28
Napisanych postów
2286
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
21699
urozmaicaj. to podstawa. ja kasze jeczmienna perlowo jem 2-3 razy w tygodniu. do tego 2-3 razy kasze jeczmienna peczak. reszte uzupelniam kasza gryczana, ryzem brazowym i ryzem parabolicznym po treningu. czasami zjem makaron dwujajeczny. smacznego!
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1476
Dzieki za odp.Napiszcie mi jeszcze co to jest ta biala maź,ktora robi sie po jej ugotowaniu.Zjadlem dwa rodzaje gryczanej i w obydwoch to jest.Domyslam sie ze wydostaje to sie podczas gotowania z nasion?
Pozdrawiam,
Skinek
"NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY"