stosuje ktos w swojej diecie kasze manna?? co w ogole myslicie o tym produkcie, czy jest ok do budowania masy miesniowej? chcialbym ja dosypywac do shejka bialkowego po treningu. i czy tak kasze mozna spozywac "na surowo"??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na surowo nie, jak już to są błyskawiczne, niektórzy wcianja takie kleiki po treningu ale bardziej to do jedzenia niż picia, byś musiał naprawdę sporo wody dać do szejka by to wypić
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Do budowania masy mięśniowej dobra jest nadwyżka kaloryczna, a czy ją osiągniesz z kaszą manną czy bez to na to samo wyjdzie
...
Napisał(a)
tak wiem ale szukam jakiejs dobrej alternatywny wegli zamiast ryzu zeby na szybko wrzucic do szejka po treningu
...
Napisał(a)
a nie, w kalkulator kalorii net musi być błąd, bo google rzeczywiście sporo podaje ponad 70 na 100, no to jak najbardziej
...
Napisał(a)
Kasza manna jako produkt w posiłku potreningowym jest bardzo fajna opcją, lekkostrawne węglowodany, jednak na surowo dodawać do szejka bym się nie odważył
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Nie masz czasu na gotowanie kaszki to do szejka możesz dodać cornflskes, owoc lub płatki słodkie typu nesquik i wypić smaczny czekoladowy szejk
...
Napisał(a)
Bardzo dużo osób stosuje i fajnie się sprawdza jako dodatek do posiłku po treningu ..Do budowania masy mięśniowej jest ogół diety z nadwyżka i trening a nie poszczególne produkty
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
kasza to kasza węgli tyle co inne kasze ]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!