Ja
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Moze sieprzyda

"My, silni i młodzi, kochamy pokój lecz to nic nie szkodzi,
temu co zza płotu grozi nam skopiemy mordy, mówię wam"
Ja
Mozna sobie zamowic plytke vcd z wszystkimi kata kyokushin, w swietnym wykonaniu [sensei Karpinski]. Poza filmikami są tez zdjecia i dokladne opisy, a wszystko jest bardzo przyjemne dla oka.
pozdrawiam
Dobrze, jestem brzydka. Prawie tak jak ty. Tym bardziej apeluję do Twojego sumienia. Bierzmy ślub!
Przecież to nieludzkie mieszać w to jeszcze dwie niewinne osoby...
Ja
Do jednego kata jest nieraz nawet kilka filmików przedstawiających co trudniejsze lub bardziej skomplikowane techniki, a jako iz wykonuje je mistrz Europy [moze i swiata- nie pamietam, ale na pewno medalista swiata]w kata, to chyba o poprawnosc nie trzeba się martwic. Ja zamowilam i nie zaluje- wrecz przeciwnie. Lepszych filmikow w necie nie znalazlam.
Na www.budo-sport.com.pl ta plytka kosztuje 55zeta, ale jesli zamowisz ze strony, ktora wczesniej podalam, to dasz 35zeta + przesylke.
Dobrze, jestem brzydka. Prawie tak jak ty. Tym bardziej apeluję do Twojego sumienia. Bierzmy ślub!
Moze i ktos chce na tym zarobic, ale ten ktos tez wlozyl jakas prace w to co zrobil, bo plytka wykonana jest solidnie. I jest bardzo pomocna. Ja nieraz sciagalam filmiki z netu, ale dopiero to mnie tak naprawde zadowolilo.
PS. Jesli ktos potrzebuje filmikow kata tylko do odswiezenia pamieci, bo kiedys je umial i czegos tam zapomnial- to takie sciagniete z netu wystarcza. Ale jesli ktos chce nauczyc sie dokladnego i dobrego wykonywania kata- to ta plytka jest naprawde swiatna.
Ja
Kusząca propozycja, ale ja jestem raczej przeciwna piratowaniu czegokolwiek, a tym bardziej czegos, co mi sie podoba. Chcialabym, zeby tym gosciom oplacalo sie wydawac takie rzeczy, bo w przygotowaniu sa juz kolejne plytki: kihon i kumite.
Jesli to dla Ciebie za drogo, to zmow sie z kims w klubie i zlozcie sie na plytke.