Przy wyciskaniu bez koszuli nigdy nie maialem takich problemow.Moze ktos z was mial podobny problem??Czy rekawy maja byc przy samym lokciu czy moze wciagniete troche dalej ?
...
Napisał(a)
witam dzis mialem 3 trening w katanie i znowu pojawil sie problem.Przy wyciskaniu gdy opuszczam sztange w prawym barku odczuwam bol.Czuje cos takiego jakby koszulka pchala mi bark od dolu i powodowala nacisk na staw,a po zdjeciu kiedy podnosze reke do gory czyje jakbym sobie ponaciagal cos w stawie ale bol i oslabienie w stawie mija po pewnym czasie .Kiedy robilem 2 trening nic takiego nie mialo miejsca i moglem spokojnie robic pelne powtorzenia.To moja pierwsza koszula wiec moze jest zle zakladana ?
Przy wyciskaniu bez koszuli nigdy nie maialem takich problemow.Moze ktos z was mial podobny problem??Czy rekawy maja byc przy samym lokciu czy moze wciagniete troche dalej ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
mam to samo, dwa treningi dopiero zrobiłem i za każdym razem przy, którymś z kolei podejściu ściąga mi ten prawy bark w dół, co uniemożliwia wyciśnięcie sztangi
...
Napisał(a)
Jeśli masz nową koszulę KATANA S/S jako pierwszą w swoim życiu,to wielki błąd.
Zawsze na początek próbuj w używanej koszuli.
KATANA jest koszulką dla bardziej zaawansowanych wyciskaczy,i na początku zawsze sprawia problemy.Niektórzy tych problemów nie mogą nigdy opanować,i zmieniają koszulkę na inny model.
Zawsze na początek próbuj w używanej koszuli.
KATANA jest koszulką dla bardziej zaawansowanych wyciskaczy,i na początku zawsze sprawia problemy.Niektórzy tych problemów nie mogą nigdy opanować,i zmieniają koszulkę na inny model.
http://www.sfd.pl/W_Z_O_R_EK_DT...sezon_2018-t1159738.html#post-0
,, VERITAS ODIUM PARIT ,,
...
Napisał(a)
No właśnie nie jest to moja pierwsza koszulka, tyle że w tym roku rozwaliłem całkiem nową f6 i ta katane pozyczylem od kolegi, zeby miec w czym wystartowac na zawodach, ale z tego co widze ciężko mi będzie cokolwiek w niej zaliczyć, bo tylko raz na kilka razy poprawnie w niej wyciskam
...
Napisał(a)
Michał a z Marcinem gadałeś o tym? Nie robiłem w katanie, więc ciężko mi powiedzieć ale może pokombinuj z pozycją łopatek na ławce?
...
Napisał(a)
no gadałem, na szczęście jednak będe miał na zawody pożyczoną f6 więc w niej zrobię najbliższy trening i zawody, także już się nie przejmuję tą kataną, jednak jak już udaje mi się w niej poprawnie opuścić ciężar to moc jest o wiele większa niż np w f6 czy fury więc chyba warto w taką katane zainwestować i przez dłuższy okres w niej poćwiczyć, żeby się przyzwyczaić
Poprzedni temat
PUDZIAN MTV CRIBS - Film
Następny temat
Grzegorz ,,Kruszyna" Szymański zdradza swoje sekrety-WYWIAD
Polecane artykuły