Witam. Jestem obecnie na robieniu masy, ale zalezy mi na jak najmniejszym zalaniu tłuszczem. No więc tak...rozchodzi mi sie o bieganie, dotychczas biegałem zaraz po siłowni. Czy po wysiłku to dobry pomysł?? Kiedy jest najlepiej??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
najważniejsze na czczo , najlepiej z rana, albo po treningu.
Ale jeśli robisz mase to niewskazane jest bieganie !
Masa > Rzeźba
Kiedyś przyjdzie czas na bieganie
pozdro
Ale jeśli robisz mase to niewskazane jest bieganie !
Masa > Rzeźba
Kiedyś przyjdzie czas na bieganie

pozdro
...
Napisał(a)
kiedys w sklepie z odzywkami koles mi wytlumaczyl ze tylko i jedynie po treningu bo wczasie treningu cos tam spalasz a puzniej organizm korzysta z zasobow odlozonych w organizmie nie wiem czy dobrze mi powiedzial :)
---====Im większy tym szybciej pada====---
...
Napisał(a)
aeroby po treningu silowym to pomysl do dupy, miecho po tym leci az milo patrzec.
jak juz chcesz biegac to max 1-2 razy w tygodniu i nie na czczo
jak juz chcesz biegac to max 1-2 razy w tygodniu i nie na czczo
http://www.pajacyk.pl - Kliknij.
www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!
...
Napisał(a)
Aeroby przy treningu siłowym to nie jest, zły pomysł, natomiast najlepiej biegać rano, 3x w tygodniu i odpowiednio nasycić organizm po biegu, aby nie zjadał mięśni.
--== impossible is nothinG ;)==--
...
Napisał(a)
dlaczego to nie jest zly pomysl?
http://www.pajacyk.pl - Kliknij.
www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!
...
Napisał(a)
Wiem że to nie idzie w parze z robieniem masy ale niechciałbym żeby przyszło mi za duzo w pasie. Greku_806 możesz mi wyjaśnić czemu bieganie z rana na czczo to zły pomysł bo słyszałem zupełnie coś innego??
...
Napisał(a)
Proponuje biegać w dni nie treningowe i nie na czczo! tylko z dieta pamietaj by uzupełnic ww i białko oraz tłuszcze po bieganiu a po treningu polecam na schłodzenie abs2 to tyle
...
Napisał(a)
Nie jest to "zły pomysł" ponieważ w niczym nie przeszkadza przy robieniu masy, gdy odpowiednio uzupełnisz białko i ww po treningu, a przy okazji poprawia kondycje itp.
--== impossible is nothinG ;)==--
...
Napisał(a)
a jesli rozchodzi sie tylko i wylacznie i spalanie tluszczyku , to wieczorem z godzine po lekkiej kolacji moze byc ? czy powinnam zrywac sie rano ?
strasznie nie lubie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!