...
Napisał(a)
witam. panowie jestem po drugim strzale testagena. Mam pytanko kiedy moge zobaczyc jakies efekty ze ten prop dziala jak nalezy i niejest fake.
...
Napisał(a)
"Propionat testosteronu należy do najchętniej stosowanych preparatów hormonalnych. Został sklasyfikowany jako endogenny steryd anaboliczno-androgenny wg WADA. Największą wadą testosteronu w postaci krótkich estrów jest konieczność podawania go co najmniej co drugi dzień (najlepiej codziennie). Nie muszę dodawać, iż tak częste iniekcje są niezmiernie dokuczliwe. Tak więc na przekór mitom propionat testosteronu wcale nie jest dobrą propozycją dla początkujących, te osoby będą miały wiele problemów z tak częstym podawaniem środka.
Kolejny powielany mit, to rzekome idealne zastosowanie propionatu w czasie redukcji tkanki tłuszczowej. Ester jest tylko rodzajem nośnika, w niczym nie zmienia on charakterystyki związku jakim jest testosteron. Propionat działa dokładnie tak samo jak testosteron enanthate, cypionate lub sustanon/omnadren (mix 4 rodzajów testosteronu). Na to czy dany związek przyda się do redukcji ma wpływ jego budowa, to czy jest pochodną DHT, czy aromatyzuje, czy silnie łączy się z receptorami androgenowymi, jak współgra z farmakologicznymi spalaczami, hormonem wzrostu, GHRP czy hormonami tarczycy."
Więcej -> doping.pl
Kolejny powielany mit, to rzekome idealne zastosowanie propionatu w czasie redukcji tkanki tłuszczowej. Ester jest tylko rodzajem nośnika, w niczym nie zmienia on charakterystyki związku jakim jest testosteron. Propionat działa dokładnie tak samo jak testosteron enanthate, cypionate lub sustanon/omnadren (mix 4 rodzajów testosteronu). Na to czy dany związek przyda się do redukcji ma wpływ jego budowa, to czy jest pochodną DHT, czy aromatyzuje, czy silnie łączy się z receptorami androgenowymi, jak współgra z farmakologicznymi spalaczami, hormonem wzrostu, GHRP czy hormonami tarczycy."
Więcej -> doping.pl
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Szybko sie wkreca za kilka dni poczujesz poprwe libido pompe itd. nie boli Cie?
http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html -moja galeria.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
...
Napisał(a)
spr indywidualna ale w przeciagu tyg juz klepie
edit:
napisz potem jak efekty po tym propie... jak wygalda cykl wogole
Zmieniony przez - GelSSon w dniu 2009-02-02 21:14:28
edit:
napisz potem jak efekty po tym propie... jak wygalda cykl wogole
Zmieniony przez - GelSSon w dniu 2009-02-02 21:14:28
Jesli Ci pomogelm daj Soga ;]
http://s2.onlyfight.pl/info.php
...
Napisał(a)
ja czułem w pierwszym tyg . j/w sprawa indywidualna
-----
Masa z tobą
-----
...
Napisał(a)
ok napisze. cykl. 20ml propa. bije co drugi dzien 75mg. wczoraj bilem i jutro nastepny strzal.
...
Napisał(a)
pierwszy tydz - libido
w drugim juz pompa powinna byc dobra
dalej sila bedzie szla i pasuje
w drugim juz pompa powinna byc dobra
dalej sila bedzie szla i pasuje

DreamChaser
...
Napisał(a)
witam, robie taki sam cykl jak wyżej ale dożucam do tego jeszcze winko w tabsach 50mg e2d w połowie brania propa. na razie mam wku..e bo wbiłem już 12 i tylko siła lekko poszła a suchej masy nic. jak myślicie kiedy powinno byc widac jakies konkretne przyrosty? czy białeczko sojowe do tego bedzie git?
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!