Siemanko! mam problem z klatką piersiową a dokładniej mam duze cyce do szpica,zawsze takie miałem,teraz jestem na cyklu i są one jeszcze wieksze chciałbym jakos zaokrąglic moją klate.Jest nato jakas rada? dziekówka pozdro dobry chłop.elooo!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tutaj dział "Uderzane"
chodzi o Sztuki walki 

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
...
Napisał(a)
cos ci sie pomieszało, radze ci brac wiecej koksów napewno bedziesz zdrowszy
"idac ciemną dolina zła sie nie ulękne bo jestem najwiekszym sk.......m w tej dolinie"
...
Napisał(a)
gość pewnie przedawkował jakis metanabol, sam napisał że jest na cyklu... moment, może to laska? logiczne: cykl jej sie rozregulował i cycki rosną... 

...
Napisał(a)
niestety tak Ci już zostanie a nawet bedzie gorzej
Przeciw takim zjawiskom w czasie cyklu bierze sie odpowiednie środki ale to już najlepiej Ci doradzą w dziale doping.

Ubóstwiam nic nie robić
Kocham tracić czas
Lubię ciągle marzyć
Uwielbiam długo spać
...
Napisał(a)
Co? Na sterydziki była kasa ale na antyestrogeny już pożałowałeś? No to masz efekty - gino. Tłuszcz odkłada się w okolicach brodawek piersiowych i rośnie "ładna" para cycuszków. Moja rada - sterydy spuść w kiblu bo to g**** i tam ich miejsce. Nawet nie czytaj w dziale "doping" o odblokowaniu, bo tam jeszcze załapiesz ochotę na następny cykl - tak pięknie piszą chłopaki. Organizm po jakimś czasie odzyska równowagę a nadmiar tłuszczu to spalisz poprzez ćwiczenia aerobowe (polecam dział "fitness").
...
Napisał(a)
dajcie spokój, on chyba tak nakoksował, że już działów na forum nie rozróznia
...
Napisał(a)
Ma problem, cóż... Laska się z niego robi 

Zawsze miej przy sobie tyle forsy, żebyś mógł zadzwonić z automatu i skorzystać z kibla
Raczadam!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!