W najbliższym czasie będę otwierał nowy klub fitness jestem na etapie wybierania maszyn, jakiej marki maszyny polecacie i co waszym zdaniem jestem niezbędne w takim klubie, chce dodać że ma to być bardzo profesjonalny klub.
...
Napisał(a)
Witam.
W najbliższym czasie będę otwierał nowy klub fitness jestem na etapie wybierania maszyn, jakiej marki maszyny polecacie i co waszym zdaniem jestem niezbędne w takim klubie, chce dodać że ma to być bardzo profesjonalny klub.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Musiał byś podać więcej danych. Jeżeli chodzi o sprzęt to masz na myśli sprzęt do ćwiczeń fitness typu piłki itp... czy raczej sprzęt na siłownię? Jaki metraż sali?
Dzień bez treningu to dzień stracony...
ZAPRASZAM NA BLOG - FITNESS, IRONMAN, KARATE
http://bartoszdabrowski.pl
...
Napisał(a)
chodzi o sprzęt, bieżnie rowerki itp, powierzchnia jaką mam do zagospodarowania to 220m2, dodatkowo chce mieć parę maszyn siłowych...
Polecane artykuły