Lykam teraz cynk wlasnie no i pije czasami kawke sobie, czy wyplukuje koffa cynk? magnez wiem ze tak ale chodzi o cynk? jak to jest? dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak wypłukuje mowa tu szczególnie o wiekszych ilościach kofeiny . Ale jeżeli łykasz cynk to powinno być ok,nadrabiasz . Ogolnie większosc ludzi ma niedobor cynku .

...
Napisał(a)
znaczy w ciagu dnia wypijam jakies 2 kubki kawy no gora 3 nie wiecej.
no wlasnie lykam, ale jak wyplukuje to lipa
no wlasnie lykam, ale jak wyplukuje to lipa
...
Napisał(a)
Wiesz co trochę przesadzasz z tą kofeiną uzależnienie? Pijesz z przyzwyczajenia czy po prostu daje Ci kopa? Sprobuj zrobić z miesiąc przerwy wiesz taki odwyk hehe , zobaczysz , że jedna filiżanka bedzie Cie pobudzać tak jak te 3 dotychczas . Powinno być dobrze skoro łykasz cynk gorzej jak byś tego nie robił i pił tyle kofeiny .
...
Napisał(a)
Bardziej bym sie martwil wapniem. Przy czestym piciu kawy zwieksz ilosc zrodel tego mineralu w diecie.
Zmieniony przez - domer w dniu 2009-06-08 18:36:58
Zmieniony przez - domer w dniu 2009-06-08 18:36:58
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Idąc tym dalej to wypłukuję witaminy C , E, magnez, wapń, żelazo itd Więc pijąc tak kawe ogólnie powinno się chyba zwiększyć podaz na wszystkie minerały . Czytałem niedawno tu gdzieś na sfd , że olimp coś nowego wypuścił i ponoć dośc dobre albo się mylę i wypuścił to już dawno a ja przeczytałem starego odgrzanego kotleta 

...
Napisał(a)
Zgadza sie, ale na pewno nie syntetykami. Zwiekszajac dane zrodla mineralow w diecie mozemy bez problemu dostarczyc optymalna ilosc.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!