...
Napisał(a)
czy sąjakieś koksy które nie podnoszą ciśnienia?chce zacząć pierwszy cykl jednak chciałbym to zrobić z głowa a mam sklonnosci do podniesionego cisnienia czy sajakies srodki ktore tego nie powoduja?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
praktycznie wszystkie sterydy powodują podwyższenie ciśnienia.stosuj czosnek omega-3 jak będzie zbyt wysokie prestarium.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Pewnie ze sa, ale z takim podejsciem daleko nie zajadziesz.
Ogarnij profilaktyke, pozniej mysl o cyklu.
Ogarnij profilaktyke, pozniej mysl o cyklu.
Pozytywny jak HIV
...
Napisał(a)
wiem ze profilaktyka mam wdomu neta 50 zk na nadcisnienie do tego acard i wcinam na potege czosnku jednak srednia wartosc cisnienia jaka miewam to 150 na 100 a zalezy mi na zdrowiu wiec chce rozsadny srodek na pierwszy raz co byscie polecili?
...
Napisał(a)
byles u lekarza z nadcisnieniem? bo masz spore.
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
no wlasnie bylem przepisal mi to beta 50 zk i acard ktory podobno reguluje prace serca po tym specyfiku jednak cisnienie spadlo a po odstawieniu lekow znowu podskoczylo jednak nie mam zamiaru sie tym zrazac jakbym mial na to patrzec to juz bym dawnomusila sport sobie odpuscic bo nadcisnienie mam dziedziczne i od zawsze a nie chce z niczego rezygnowac wszystko mozna tylko z glowa

...
Napisał(a)
no wiec sa jakies lagodne srodki bo myslalem o testosteronie na pierwszy cykl a podobno wlasnie tesc podnosi czy moze to zalezy od dawki?
...
Napisał(a)
w moim przypadku enan nie podniosl cisnienia ale po propie czulem podniesione przez tydz potem unormowalo sie
...
Napisał(a)
A jasne wal, wazne zeby dobrze wygladac, podskoczy ci do 200/130 na cyklu, dostaniesz wylewu i bedzie elegancko
Masz nadcsienie bez cyklu takie jak ja przy gramie enana, ogarnij sie czlowieku, sterydy nie sa dla ciebie, nadcisnienie massz obowiazkowo do leczenia!

Masz nadcsienie bez cyklu takie jak ja przy gramie enana, ogarnij sie czlowieku, sterydy nie sa dla ciebie, nadcisnienie massz obowiazkowo do leczenia!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!