Mój chłopak ma kolczyk w brwi.Mówił że samo przekłucie nie bolało tylko pózniej trochę szczypało...Wygląda super polecam
...
Napisał(a)
jak masz 14 lat to zrob sobie w uchu
a jak napisze ze w sutach to zrobisz?
chyba to powinna byc Twoja dezycja co nie;/

a jak napisze ze w sutach to zrobisz?
chyba to powinna byc Twoja dezycja co nie;/
...
Napisał(a)
hmmm sama mam kolczyk w brwi :P a wiem moge powiedziec tyle po brzebiciu spodziewaj sie nad okiem siniaka ktory oczywiscie zejdzie :P ja go mialam ale nie byl az tak widoczny jak moja kumpela w tym ze nie koniecznie kazdy musi miec takiego siniaka.. przy przebiciu moze towarzyszyc bol ale nie wielki (jezeli ma sie znieczulenie) ... hmmm a co do noszenia noo istnieje prawdopodobienstwo ze jak sie dostanie w czape to mozna wyrwac ten kolczyk.. moja kumpela przypadkowo dostala z lokcia i taka czerwona bulwe miala
ja ze swojego jestes zadowolona 

Umiesz liczyc ? Licz na siebie - Twoje szczęście innych j***e
...
Napisał(a)
ja mam tylko takie pytanko w jakiej brwi facet powinien miec kolczyk? lewa czy prawa ? chyba ze jest to bez znaczenia?
...
Napisał(a)
a co to jakies reguły ustalone?
zrob w tej w ktorej ci sie bardziej podoba!
i po sprawie
next
zrob w tej w ktorej ci sie bardziej podoba!
i po sprawie
next
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dziewczyny nie robcie tego

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
jea gangster
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Można stosować jendo i dyurgie??->SYFKI
Następny temat