witam. mam 15 lat i planuje sobie zrobic kolczyk w brwi (mam juz w uchu)chciałbym sie dowiedziec ile by cos takiego kosztowało czy to boli przy przekluwaniu i w kturej brwi prawej czy lewej? czy moge miec w przyszlosci jakies powikłania ze mam w tym miejscu kolczyk prosze o rady
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
www.wildcat.pl wejdz w abc kolczykowania i dalej jak rozpoznac profesjonalne studio... jesli ta dziewczyna spelnia te warunki, mozesz sie u niej kluc.
a nic z tego co wypisales nie wystepuje, to sa mity, chyba ze jak juz wspomnialam wbilaby ci np. igle w oko - wtedy na pewno uszkodzilaby wzrok...
a nic z tego co wypisales nie wystepuje, to sa mity, chyba ze jak juz wspomnialam wbilaby ci np. igle w oko - wtedy na pewno uszkodzilaby wzrok...
...
Napisał(a)
najpierw zapytaj mamy o pozwolenie bo pozniej bedziesz musial kolczyk wyjac a kasy ci nikt nie odda 

DreamChaser
...
Napisał(a)
Ceny się różnią zależnie od salonu, musisz iść sam i się popytać. Powikłania mogą wystąpić ale nie muszą to już zależy szczególnie od higieny zresztą poczytaj sobie bo tego typu pytań jest wiele a odpowiedzi jeszcze więcej.
...
Napisał(a)
Moja odpowiedz byla taka a nie inna , bo jest duzo na forum o kolczyku w brwi ale oczywiscie Tobie sie nie chce poswiecic 3 minuty zeby poszukac cokolwiek na ten temat. Najlepiej przeciez zalozyc kolejny temat. Przebicie kosztuje kolo 70-100 zl , jak bedziesz dbal i przestrzegal higieny i zalecen kosmetyczki to nie powinno sie slimaczyc. Ale niektorym po prostu sie nie "przyjmuje" i pomimo czyszczenia woda utleniona i smarowaniem mascia to i tak nie wyglada to ladnie.
i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
mama mi pozwoliła :D... ale chodziło mi o powikłania w sesie ze np. czy za pare lat moze mi sie skura w tym miejscu rozciagnac albo cos?
...
Napisał(a)
powikłania nie sądze !poza tym fakt uzyj wyszukiwarki ...
albo zamiast kolczyka popracuj nad ortografią
albo zamiast kolczyka popracuj nad ortografią

...
Napisał(a)
Przepraszam za ortografie... jestem dyslektykiem. a w którym uchu robić prawym czy lewym żeby to nie wyglądało "pedalsko"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!