Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
50
Mam wiele pytan zwiazanych z kolczykiem w nosie!bardzo bym chciala miec kolczyka w nosie ale "gnebia"mnie pytania!czy to boli??gdzie lepiej zrobic w salonie percingu czy u kosmetyczki?ile kosztuje ten zabieg?czy dlugo sie goi?piszcie prosze!!!
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
martadella do*****a czy ty przeczytalas to co tu jest napisane czy idziesz na latwizne?
jesli masz jakies pytania do wal do mnie na maila.
U KOSMETYCZKI POD ZADNYM POZOREM NIE NALEZY PRZEKLUWAC CIALA!!!
www.tattoo.pl <- kliknij w "piercing" a dowiesz sie dlaczego. kosmetyczki uzywaja pistoletow.
mnie nie bolalo. moment wbicia igly byl dziwny, a potem przeszyla mi gladko moj nos i wsadzono mi kolec.trwalo to nawet nie 5min calosc.
zaplacilam 75zł z kolczykiem.
malutka ale to nie jest post z moimi fotkami wiec nie wkleje tu wiecej mojej osoby jak klikniesz w nie i powiekszysz to cos widac
Szacuny
5
Napisanych postów
1941
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14384
lubie u dziewczyn kolczyki,szczegolnie w nosku czy w jezyku,nie lubie natomiast tatulazy u girls<szczegolnie jakis duzych typu tribale nad tylkiem> mimo iz sam mam ich sporo.No i na 99% w najbliszym czasie przekuje sie znow pod warga,na mojej wiosce otworzyli studio kolczykowania to juz nie bede musial sie fatygowac do Szczecina:]
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
50
Nioonia sluchaj szczerze to nie wiem o co ci chodzi?!mialam kilka pytan to sie zapytalam!ok bede pisac do ciebie jak bede miala jakies pytania!!tylko ze ja chcialam pogadac z innym ludzmi:)na ten temat