Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

kolczyk w nosie

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 211818

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 4311 Wiek 33 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 16683
kup sterylny kolczyk do nosa - np. na wildcacie i sprobuj w miare sterylnych warunkach go wymienic... albo najlepiej zrob to w studiu piercingu.
majac kolczyk taki jaki masz jestem prawie pewna ze bedziesz miec problemy z wyjeciem, bo kulka jest grubsza niz sam pret wiec tak latwo nie przejdzie - calkiem logiczne, niestety wyciganie podrazni Ci kanal przeklucia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17
Witam kolczyk w nosie mam jeden dzień, przebijałam u kosmetyczki:) (w ogóle nie bolało)chciałam zapytać, kiedy mogę go zmienić na inny, ponieważ ten mi się nie podoba a także chciałam się poradzić jaki kolczyk jest najlepszy?
z góry dziękuję za odp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 4311 Wiek 33 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 16683
mozesz wymienic dopiero po zagojeniu, srednio trwa to miesiac. wymieniajac wczesniej podraznisz kanal przeklucia co spowoduje dluzsze gojenie i ew. stan zapalny.
najlepszy jest taki http://www.wildcat.pl/sklep/pics/kjl.jpg albo mini labret - czyli taki jak do wargi, tylko ze odpowiednio mniejszy. kosmetyczka przeklula Ci pistoletem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17
Tak pistoletem;) ale jest to dobra kosmetyczka, jestem jej stałą klientką;) robiła mi już między innymi kolczyk w pępku i jestem zadowolona:) przekłócie nic nie bolało, zero krwi;P także polecam wszystkim dziewczyną kolczyk w nosku:D a ten pistolet to przecież jest jednorazowego użycia, i w nim już był kolczyk który napewno wcześniej nie był używany:) wszstko było porządnie zapakowane:) a i dziękuje za odpowiedź;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 114 Napisanych postów 3633 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15525
no po 2 miesiacach powinno juz wszystko sie ladnie wygoic, wiesz u jednych goi sie dluzej u innych krocej:) Ja zmienilam kolczyka chyba wlasnie jakos po 2 i pol miesiaca. No niestety te kolczyki ktore dostaje sie u kosmetyczki nie sa ladne i w wiekszosci te bez kulek sa dosc duze. Ja osobiscie w takich nie gustuje:) A z tymi kolczykami z kulka trzeba nauczyc sie wspolpracowac:P Ja piluje ta kulke tak ze z latwoscia przechodzi przez dziurke nic nie podrazniajac i to jest najlepszy sposob. Ladny kolczyk bez robienia sobie krzywdy

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7
mam do was małe pytankoO.. i proszę o odpowiedz otóż wczoraj zrobiłam sobie kolczyk w nosie.. przez noc wypadł mi on a gdy ranopróbowałam go włożyć z powrotem to niestety nie udało sie to ponieważ kolczyk nie chce wejść do końca.. co mam robić??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
gdzie przebijalas? jaki masz kolczyk?
skoro wypadl to pewnie masz z kulka na koncu albo taki od jednorazoweo pistoletu?
obawiam sie, ze bedziesz musiala kluc na nowo
taka swieza dziurka bardzo szybko sie zasklepia a probujac wciskac kolczyk tylko sobie szkodzisz,
idz do studia piercingu jak sie zagoi i przekluj na nowo, albo jesli klula Ci kosmetyczka i wlozyla taki kolczyk, ktory wypada walcz o zwrot pieniedzy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7
aaaaa.. nie noo byłam u kosmetyczki.. ii wąłsnie mam kolczyk bez żadnej kulki ani nic takiegoo... ale dzieki...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2
Mi robiła koleżanka,na początku bolało jak wbijała w skóre ale później już nic.... Mam już kolczyk dwa dni i tylko tyle Ci powiem że boli trodzke jak ruszam nosem....i troche mi ropieje przy gojeniu ale to nic poważnego.Ale chyba najlepiej robić w studiu tatułażu i pierścingu....zapłacisz ale bedziesz miała pewność że zrobili Ci dobrze dziurke....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24
Hejka ;]
Niedługo robię sobie kolczyk w nosie u kosmetyczki, bo w okolicy nie ma żadnego specjalisty
Mam pytanie. Czy jak na początku będę miała ten kolczyk z kuleczką na końcu, czy później będę mogła go zmienić na taki z końcówką L.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

solarka a syfy??

Następny temat

tran-omega 3 dha epa a stawy??????????

Alldeynn
Polecane artykuły