witam! mozecie doradzic jakis dobry suplement ktory blokuje apetyt? pzdr
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli jesteś na redukcji to polecam thyrotherm.
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
...
Napisał(a)
cel redukcja, chodzi mi glownie o o zeby mniej i rzadziej jesc bo mam straszne ssanie i jadl bym wszystko
...
Napisał(a)
Bierzesz, brałeś jakieś spalacze?
...
Napisał(a)
spalacze raczej zle dzialaja na moj organizm. zle sie po nich czuje. chyba ze wzgledu na pobudzenie od kofeiny
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2013-02-09 17:17:26
Zmieniony przez - zupek909 w dniu 2013-02-09 17:17:26
...
Napisał(a)
To w takim razie może tego thyroterma sobie odpuść. Jeżeli spalacze źle na Ciebie działają to musisz mieć przede wszystkim silną wolę i słodycze do minimum (po dłuższym poście zmniejszają łaknienie)
...
Napisał(a)
I wiele ludzi popełnia płąd przy redukcji.Jedza rzadko, nieregulanie albo wogole nie jedza. Powinieneś jeść częściej ale mniej. Z dużą przewaga białka do weglowodanów i tłuszczy. Organizm który otrzymuje posiłki nieregulanie, kiepskiej jakości itd. magazynuje zapasy w postaci tłuszczu. Moim zdaniem twoim rozwiazaniem bedzie 5 małych posiłków dziennie gdzie głównym skladnikiem jest białko, duże ilości wody oraz ostry trening areobowy. Szkoda truć się chemią
"Champions are made not born"
...
Napisał(a)
wiem co powinienem robic ale ciezko jak ssanie sie zalaczy, a te suple co sa na sfd w dziale kontrola apetytu nie dzialaja? je jem okolo 6 ale konkretnych posilkow i chcialbym je zmiejszyc do 5 malych posilkow
...
Napisał(a)
pij duzo wody to zmiejszy laknienie, przed kazdym posilkiem wypij duza szklanke wody. Bedziesz sie czul bardziej pelniejszy
...
Napisał(a)
Może i działaja ale jaki jest sens truć się i wydawać kase jak mozna to załatwić naturalnie.
"Champions are made not born"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy coś mi się stanie z odżywką która leżała miesiąc na mrozie??
Następny temat