napiszcie mi czy kotlety sojowe sa zdrowe i czy mozna je jesc w czasie budowania masy ????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kotlety Sojowe z pewnością będą dobre dla wegetarian, dla innych chyba lepszym źródłem białka będzie mięsko
1
...
Napisał(a)
na opakowaniu pisze ze w 100g kotletow jest 50 g bialka
to jest takie bialko jak w miesie czy inne jakies????
to jest takie bialko jak w miesie czy inne jakies????
...
Napisał(a)
Białko sojowe doskonale się sprawdza w połączeniu z białkiem zwierzęcym np. jaja.
2
...
Napisał(a)
Hmmmm.. A POŁĄCZENIE KOTLETÓW SOJOWYCH + RYŻ ?????
NP JA ROBIE TAK ŻE ZJADAM DZIENNIE CAŁĄ PACZKE 100g SOJOWYCH + OPAKOWANIE RYŻU CZYLI 500g podzielone to jest na 5 posiłków, do tego tunczyk, jaja, koktajle z bananów, DOBRZE ROBIE ????
NP JA ROBIE TAK ŻE ZJADAM DZIENNIE CAŁĄ PACZKE 100g SOJOWYCH + OPAKOWANIE RYŻU CZYLI 500g podzielone to jest na 5 posiłków, do tego tunczyk, jaja, koktajle z bananów, DOBRZE ROBIE ????
1
" każdemu trafia się g*wno "
...
Napisał(a)
Takie kotlety sojowe są mocno przetworzone, ale jak ktoś sie upiera to niech je, ale żeby to był wartościowy posiłek trzeba dołączyć jakieś białko pochodzenia zwierzęcego!
1
...
Napisał(a)
Daj sobie spokoj z kotletami sojowymi jak chcesz miec w miare zdrowa diete i cos osiagnac.
2
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Kotlety jako takie nie wiem czy są zdrowe ale soja jest bardzo zdrowa wystarczy poczytać ile wartości odżywczych ma i minerałów bardzo dużo potasu bardzo zdrowa
3
...
Napisał(a)
raz na jakiś czas pewnie ze mozna
nie codziennie bo mimo ze kotlety te maja duzo bialka tojest to bialko roślinne - słabo przyswajalne

nie codziennie bo mimo ze kotlety te maja duzo bialka tojest to bialko roślinne - słabo przyswajalne
2
sra ta ta ta ta...
...
Napisał(a)
białko roślinne nie jest tak słabo przyswajalne ogólnie rzecz biorąc warzywa są zdrowsze od mięcha w szczegulności od konserw i wędlin zresztą teraz to mięso jest na hormonach i szczepionkach i my te hormony jemy mięcho gnije w jelitach i po nim jest dłuższa przemiana materii w mięsie jedynie jest kreatyna a najzdrowsze białko jest z jajek tylko ten cholesterol
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!