hej, czy da się wyleczyc krótkowzrocznośc ?? mam wade -0,75 ,mam 15 lat i nosze okulary od miesiąca , czy tak małą wade się wyleczyc bez okularów ? słyszałam o metodzie Batesa, i jak mam czas to ćwicze, ale chyba źle wykonuje te ćwiczenia .. ;| czy ktoś wyleczył taką wade ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
poczytaj to: http://www.mioduchowski.org/oczy.htm
ja mam wadę -3 którą zdobyłem przez mniej więcej 5 lat (ok. 9 roku życia się zaczeło) i udało mi się zachamować spadek wady a być może nawet zacznie się poprawiać
do tego oczywiście zdrowa dieta, trzeba zadbać o odpowiednią podaż WSZYSTKICH witamin, do tego jakiś suplement z LUTEINĄ
Zmieniony przez - astrophysic w dniu 2013-01-05 20:58:54
ja mam wadę -3 którą zdobyłem przez mniej więcej 5 lat (ok. 9 roku życia się zaczeło) i udało mi się zachamować spadek wady a być może nawet zacznie się poprawiać
do tego oczywiście zdrowa dieta, trzeba zadbać o odpowiednią podaż WSZYSTKICH witamin, do tego jakiś suplement z LUTEINĄ
Zmieniony przez - astrophysic w dniu 2013-01-05 20:58:54
1
...
Napisał(a)
Okulary masz dopasowywane pod wadę wzroku = pod leczenie jej
Oczywiscie,że da sie wyleczyć lecz to jakie ćwiczenia masz stosować wie najlepiej twój okulista który na pewno powinien cie poinformowac dokładnie w tym temacie
Oczywiscie,że da sie wyleczyć lecz to jakie ćwiczenia masz stosować wie najlepiej twój okulista który na pewno powinien cie poinformowac dokładnie w tym temacie
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
...
Napisał(a)
@MORF nie wiem czy wiesz ale mieszkamy w Polsce a tutaj lekarze mają głęboko w dupie pacjentów. sam dobrze tego doświadczyłem
albo cie zleje totalnie albo powie ci 1 lepsze ćwiczenie jakie zna a wcale nie wie czy ono pomoże
albo cie zleje totalnie albo powie ci 1 lepsze ćwiczenie jakie zna a wcale nie wie czy ono pomoże
1
...
Napisał(a)
Trudno powiedzieć czy da się wyleczyć, moze się okazać że wada mimo leczenia będzie postępować dalej, ja się lecze od małego moze 2-3 lata i tak już mi pozostanie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!