Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nie tylko podczas brania kreatyny
...
Napisał(a)
Quart a czytałeś może jakiś tydzień temu taki obszerny art. na onecie ... "wszystko o trawce" ?
...
Napisał(a)
Nie
ale sie domyslam co tam było
ale sie domyslam co tam było
...
Napisał(a)
no bo ja się zdziwiłem jak go czytałem...
koleś pisał art. na 3 strony i wychwalał maryśkę pod niebiosa opisując to biblijne spotkania dżizusa z tą roślinką
ja tam uważam że wszystko jest dla ludzi
trzeba znać umiar i carpe diem kolego
koleś pisał art. na 3 strony i wychwalał maryśkę pod niebiosa opisując to biblijne spotkania dżizusa z tą roślinką
ja tam uważam że wszystko jest dla ludzi
trzeba znać umiar i carpe diem kolego
...
Napisał(a)
ajak
dlatego zarzuć no Sogasem
a jeszcze lepiej kliknij w linka nizej
Z tym ze niekoniecznie 'wszytsko co dla ludzi' wszytkim musi przypaśc do gustu ;)
dlatego zarzuć no Sogasem
a jeszcze lepiej kliknij w linka nizej
Z tym ze niekoniecznie 'wszytsko co dla ludzi' wszytkim musi przypaśc do gustu ;)
...
Napisał(a)
Problem polega na tym, ze ziolo dostepne w Polsce jest naszpikowane chemia i ma niewiele wspolnego z czystym towarem.
...
Napisał(a)
Widze ze zboczyliscie z temeatu .Jesli chodzi o same ziolo to nie prosze o rade a jedynie oto czyu podczas branmia kreatyny ktos zauwazyl ze jaranie pogarsza wyniki np. jak alkohol
...
Napisał(a)
alkohol to puste kalorie itd...a trawa, patrząc pod kątem treningów, nie ma raczej wpływu nasz oraganizm poza tym ze jesteś zamulony (ale nie sądzę abyś palił w trakcie treningu, bo jeśli tak jest to chyba wybrałeś niewlasciwy sport) no i oczywiście spada kondycja od dymu wciąganego do płuc.
Polecane artykuły