Urzywaliscie kiedys kremow wyszczuplajacych?? Ktory krem wyszczuplajacy-liftingujacy jest lepszy chodzi mi tutaj o preparaty z avonu "Anew Clinical lift & prefesional body shaper" czy "Cellu sculpt anti-cellulite body sculpting treatment" Piszcie swoje uwagi .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moja najwieksza uwaga jest taka ! ez jezeli chcesz wysczuplic jakas czesc ciala zacznij cwiczyc jakas odpowiednia dieta i takiego typu balsamy dziaaja wtedy jako uzupelnienie !! dzieki nim cialo nie traci jedrnosci ale nie mysl ze nagle w ciagu dwoch miesiecy nogi schudna ci o pare centymetrow gdyby tak bylo wszsytkie byly bysmy piekne wspaniale itd

...
Napisał(a)
takie kremy nic nie dawaja, kiedys kupiłam sobie jakis podobny i mimo tego ze wage mam dobra i tłuszcz ponizej normy to nic nie dał
aaaaaa i do tego ruszam sie dość intensywnie. Wiec ja nie wiem jak takie ******ly maja wyszczuplic kogos kto ma co zrzucac i zmniejszac tluszcz.
co najwyzej troche ujedrnia skore, ale takiego efektu ja osobiscie tez nie zauwazyłam, no ale ponoc na skore sa dobre
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-03-22 13:48:11

co najwyzej troche ujedrnia skore, ale takiego efektu ja osobiscie tez nie zauwazyłam, no ale ponoc na skore sa dobre
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2006-03-22 13:48:11
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
jedyne co z tych kremow dziala to nazwa(dzialanie przyciagajace
)
"Anew Clinical lift & prefesional body shaper" czy "Cellu sculpt anti-cellulite body sculpting treatment"
boze zaczyna sie okres odchudzania i szalu diet i cwiczen w piec minut we wszystkich czasopismach kolorowych,,

"Anew Clinical lift & prefesional body shaper" czy "Cellu sculpt anti-cellulite body sculpting treatment"
boze zaczyna sie okres odchudzania i szalu diet i cwiczen w piec minut we wszystkich czasopismach kolorowych,,
>>SAPSP<<
...
Napisał(a)
a najsmieszniejsze (najgorsze) jest to ze baby sie na to łapia
"Ten tylko jest wolny,
...
Napisał(a)
ponoc ze kobietom brak konsekwencji w dzialaniu,w badaniach na kazde 10 kobiet zaczynajacych cwiczyc i probujacych zrzucic conieco tylko jedna dochodzi do rezultatow ktore potrafi utrzymac w okreslonym przedziale czasu,,
nietylko kobiety ale takze i mezczyzni sa podatni na specow od reklamy,jest to ogromny rynek i bardzo dochodowy,gdyz osobie ktora za wszelka cene najlepiej w ciagu tygodnia musi ""sie odchudzic"" niewytlumaczy sie ze wydaje kase na rozne bzdety,kuracje i specyfiki ktore nic niedaja jej oprocz chwilowego komfortu psychicznego,
nietylko kobiety ale takze i mezczyzni sa podatni na specow od reklamy,jest to ogromny rynek i bardzo dochodowy,gdyz osobie ktora za wszelka cene najlepiej w ciagu tygodnia musi ""sie odchudzic"" niewytlumaczy sie ze wydaje kase na rozne bzdety,kuracje i specyfiki ktore nic niedaja jej oprocz chwilowego komfortu psychicznego,
>>SAPSP<<
...
Napisał(a)
poprawiają naprężenie skóry, niektóre wspomagają (!) miejscowe spalanie
bez diety i treningu równie dobrze możecie sie smarować oliwką
bez diety i treningu równie dobrze możecie sie smarować oliwką

ciemność widze ciemność
...
Napisał(a)
no bo tyle samo da co tamte kremy, to było tylko takie porównanie 

"Ten tylko jest wolny,
...
Napisał(a)
taki przyklad ze jezeli chcesz koniecznie sie czyms smarowac i udawac ze to dziala to smaruj sie oliwka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!