Witam
Ćwiczyłem kiedyś 9 miesięcy potem rok przerwy i wszytko od nowa :( teraz od grudnia znów trenuje:) Od 15 maja biorę kreatyne /inkosport wodzian kreatyny 100%/ przez pierwsze 5 dni brałem 20g a teraz po 10g. Zawsze wstaje rano o 5.30 z sokiem porzeczkowym 5g za godzinę śniadanko /płatki owsiane zresztą/ gorzej po południu jestem studentem i zazwyczaj zajęcia mam długo i czasem na trening chodzę ok 18.00 i potem łykam kratyne czasem nawet o 21.00. Staram się jeść dużo i dużo węglowodanów /różnie mi to wychodzi/ unikam tłuszczy zresztą mam trochę tłuszczu na brzuchu tz mam 186 cm wzrost i ważę 89kg. Mam też resztki aminokwasów rozgałęzionych inkosportu BCAA które łykałem kiedyś i teraz czasem po jedzeniu ale nie regularnie!! i jeszcze dodam że kreatyne zawsze biorę na pusty żołądek i popijam sokiem winogronowym choć ostatnio porzeczkowym. Pusty tz 1.5 przd i po posiłku. Wypadało by jeszcze napisać o rezultatach hmm jakieś są zauważyłem że w ciągu tygodnia moge 5kg na sztange założyć więcej i ogólnie jestem bardziej wytrzymały.
Pisze do was licząc na wasze uwagi komentarze może cos kompletnie robie źle każda uwaga będzie dla mnie bardzo cenna.
DZIĘKUJĘ
1