może naprawde powinienes położyć się do szpitala, i możliwe że będziesz musiał przejsc kolonoskopię, nie chce straszyć ale jeśli brałeś jakięs koksy zwłaszcza doustne, to możesz mieć jakieś owrzodzenie jelita grubego, ja to przerabiałem 2 lata temu, schudłem ze wszystkiego co zrobiłem i bardzo sie meczylem, a teraz juz jest git i waze jeszcze wiecej , niestety tylko ze mniej miesni a wiecej tluszczu, ale mam nauczke
...
Napisał(a)
procto-glyvenol sobie kup w aptece
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
ale maść - NIE CZOPKI bo podrażniają !!!
Pij wodę - woda daje siłę - napędza parowozy!
...
Napisał(a)
to niekoniecznie muszą być żylaki...możliwe,że masz szczelinę odbytu...tak czy owak potrzebne jest badanie u chirurga (po uprzednim oczyszczeniu rectum lewatywą ;) nie zawsze musi się to skończyć operacją..możliwe,że przepisze Ci maść pobudzającą gojenie,którą będziesz musiał wcierać palcem ;) regularnie rano i wieczorem... i zwróć uwagę na stolce - dieta wysokobiałkowa (czysta..bez sosów itp.) wpływa na twardy stolec...postaraj się włączyć kefiry,otręby,oliwe(ona pomaga - własne doświadzenie) i duuuuużo warzyw... pozdro
...
Napisał(a)
wysokobiałkowa (czysta..bez sosów itp.) wpływa na twardy stolecmoim zdaniem wpływa "zmiękczająco"
Pij wodę - woda daje siłę - napędza parowozy!
...
Napisał(a)
odpowiem tak: jak jestem na diecie :
1.białka - ser chudy biały , pierś (indyk,kurczak) gotowana/w rękawie - bez tłuszczu, białka jaj , tunczyk w sosie własnym, odżywka
2.węgle - kasze ,ryże , makarony ,owsianka, chleb razowy
3.tłuszcze - póki ich nie ma stolec jest twardy i suchy (jak moje mięśnie;) - jak włączam po 5,10 g oliwy (winogrona,oliwki,lniany) - robi się trochę lepiej..
Ostatnio (jestem tydzien po operacji przepukliny) jadłem u babci 3 razy dziennie po polsku (np. zalewajka i schabowy z ziemniakami - wszystko na smalcu) srałem luźno aż miło ..
ogólnie zasada jest taka - im bardziej zróżnicowane posiłki (np.białko - nie tylko ser ale troche tunczyka,troche sera,troche ryby) - tym łatwiejsze załatwianie się.
Ale jak napisał kolega - na każdego może to inaczej działać...pozdro
1.białka - ser chudy biały , pierś (indyk,kurczak) gotowana/w rękawie - bez tłuszczu, białka jaj , tunczyk w sosie własnym, odżywka
2.węgle - kasze ,ryże , makarony ,owsianka, chleb razowy
3.tłuszcze - póki ich nie ma stolec jest twardy i suchy (jak moje mięśnie;) - jak włączam po 5,10 g oliwy (winogrona,oliwki,lniany) - robi się trochę lepiej..
Ostatnio (jestem tydzien po operacji przepukliny) jadłem u babci 3 razy dziennie po polsku (np. zalewajka i schabowy z ziemniakami - wszystko na smalcu) srałem luźno aż miło ..
ogólnie zasada jest taka - im bardziej zróżnicowane posiłki (np.białko - nie tylko ser ale troche tunczyka,troche sera,troche ryby) - tym łatwiejsze załatwianie się.
Ale jak napisał kolega - na każdego może to inaczej działać...pozdro
...
Napisał(a)
1. po co to odświeżasz?
2. jaki sens ma Twoja wypowiedź?
3. ostrzeżenie.
2. jaki sens ma Twoja wypowiedź?
3. ostrzeżenie.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!