Szacuny
16
Napisanych postów
97
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
234
czasem jak podcieram tylek to widze krew na papierze toaletowym i czuje
pieczenie odbytu, czy to normalne? do jakiego lekarza sie z tym udac?
co tomoze byc/
Szacuny
22
Napisanych postów
1183
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6697
A gdzie kupujesz srajke, hę ??? Jeśli w plusie "ARLEKINA" to norma. Kiedyś mieliśmy tą sraje i całej rodzinie ciekła krew z tyłka. Napisz czy jest to uszkodzenie zewnętrzne(czy krew leci z rany) czy wewnętrzne a krew tryska z odbytu. Może jadłeś buraczki??? A tak na powagę to napisz właśnie skąd tryska krew, może boli cię brzuch czy coś, wtedy będzie łatwiej odpowiedzieć.
Szacuny
24
Napisanych postów
1862
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9562
Do lekarza marsz...
Ja tak miałem przez wiele lat i w marcu miałem wycinane hemoroidy, ale ślady krwi na papierze toaletowym niekoniecznie świadczą o żylakach odbytu.
Szacuny
16
Napisanych postów
97
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
234
no tak brzuch mnie boli regularnie ale mialem gastroskopie i wszystko ok wyszlo, a krew chyba ze srodka i nie tryska tylko zostaje na papierze jak podcieram odbyta, a potem odbyt mnie szczypie i pali, mam tez czesto zatwardzenia
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
co to znaczy s... c... nie obrazaj lekarzy masz pelno problemow posty w zdroiwu wdopingu jestes hipohondrypiem czy co najlepij idz do prywatnej przychodni niech ci zrobia wszytskei abdania zosatwia an obserawacje na tydzien moze wtedy cie prawidlowo zdjagnozuja a co do tylka moze ma szczeline odbytu albo podrazniona blone sluzowa
Szacuny
24
Napisanych postów
1862
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9562
ja byłem na wizycie i nic nie płaciłem, ale dlatego, że zdecydowałem sięna operację chociaż ta decyzja była na słowo więc gdybym ściemniał to też nie musiałbym płacić
gdyby była to wizyta płatna = 50zł
idź do dobrej kliniki krótkoterminowej (albo innego chirurga) gdzie zajmują sie laparoskopią i daj się chłopie zbadać, a potem znowu zadawaj pytania bo za chwilę będą pytania typu "wczoraj swędziało mnie ucho, co mam z tym zrobić, pomóżcie".
Zmieniony przez - CHICKEN w dniu 2005-08-05 07:53:44