Szacuny
11
Napisanych postów
1528
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17114
witam od poniedziałku mam grypę - przynajmniej tak mi się wydaje, moje objawy to:osłabienie,łamanie po stawach, mięśniach, kościach , bóle głowy,brzucha , brak apetytu,kaszel,ból garrdła dreszcze, zimno mi i dzisiaj zauważyłem że mój stolec ma konsystencje biegunki jest koloru czarnego i jest w nim pełno krwi . Latałem dziś do kibelka z 10 razy i przy każdym następnym wypróżnieniu jest coraz to więcej krwi.Ostatnim razem normalnie już się ze mnie lała.
i tu moje pytanie - czy to aby na pewno jest grypa czy może coś niebezpieczniejszego? jeśli tak to czy mam powody do obaw?
do lekarza pewnie pojdę jeszcze w tym tyg
pozdrawiam
Zmieniony przez - meverick w dniu 2010-12-01 17:30:50
Szacuny
1
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1009
nie strasze... sam zlapalem takie cos kilka lat temu ale na szczescie po zaleczniu, poki co (oby tak dalej), mam spokoj. musze jednak caly czas zapobiegawczo brac chociaz minimalne dawki leku zeby nie zaatakowalo mnie znowu. stres ma tu decydujace znaczenie, pozdro
Szacuny
11
Napisanych postów
1528
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17114
nic nie jadłem dzisiaj, a jeżeli krwawienia nie ustaną do jutra to pewnie wybiorę się do szpitala
ogólnie rzecz biorąc kału już nie mam tylko samą krew nie jest jakaś czarna tylko zwykłego koloru krwi i są w niej skrzepy
możliwe że polopiryna podrażniła mi jelita?
Zmieniony przez - meverick w dniu 2010-12-01 21:25:43