PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Czy to przez siłownie?
Jak można temu zapobiegać oprócz łykania wit. C?
idź do laryngologa.
w trakcie krwawienia pochyl głowę do przodu, zimny okład na szyję.
bierz też rutinoscorbin albo ascorutical i wapno.
a ogólnie
czy bierzesz jakieś leki ? (aspiryna , inne przeciwbólowe , lub inn e leki - wszystko co przyjmujesz )
czy kiedykolwiek mialeś problemy z krzepnięciem krwi - np po zranieniu długo sączyła sie krew
czy ktos w rodzinie ma tego typu problemy
czy masz prawidłowe ciśnienie ??
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
W rodzinie nikt nie ma problemow w krzepliwoscia krwi.
cisnienie nie wiem bo nie mam jak zmierzyc. moze u pielegniarki zmierze, albo jakos wykombinuje.
wogole kiedys mialem gestsza krew. teraz jak mi cieknie z nosa czy sie sklecze to taka rzadka jest.
a cisnienie to jakie powinienem miec?
co do supli uwaga : z chromem nie przesadzaj bo to jednak metal ciezki `i jego zbyt duza obecnosc w organizmeie niejest wskazana !
cisnienie prawidłowe 120/80
co do krwi - mozesz iść do lekarza - on moze zlecić badania (oczywiscie samemu tez mozesz ale wtedy ty płcisz !! w badaniachlaboratoryjnych - podwieszony topic - link z przykładowym cennikiem
moze on okreslic współczynnik protrombinowy , morfologie ,OB,hematokryt (jak ci coś to mówi ) i na tej podstawie określić "profil" twojej krwi ....
kup sobie vit E i zacznij łykać
co do reszty suplementów - to mozliwe ze coś ci szkodzi ... ale to tylko możliwość
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
a tego chromu bierz mniej !
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

--> SFD FIGHT CLUB <--
0111010001101000011010010110111001101011
The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at any time.
biore tylko jeden kaps, tak jak jest zalecane... mam to podzielic na pol? no co Ty... to sa takie kapsulki ze nie da sie podzielic
kupilem sobie wapno, witamine C, E, witaminy i zobacze moze pomoze. dzis jeszcze mi nie leciala krew.
wapno starczy jedno dziennie takie rozpuszczane?
jakbys mogl jeszcze napisac kiedy brac witamine E a kiedy wapno, w jakich porach?