zauwazylem u siebie na odcinku szyjnym kregoslupa ze mam jeden kręg przesunięty bardziej w lewą strone, troche piekła szyja i to zauwazylem oprocz tego szumi mi w uszach :( co to z tym robić? da sie to jakos naprawić jakimis cwiczeniami...?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to jak bez rtg byłes to w stanie zobaczyc to albo masz tak mocno przesuniete albo dobry jestes
o szumach w uszach tu gdzies juz było, dobrze by bylo tego nie lekcewazyc, przejdź sie do rodzinnego, przy okazji da ci skierowanie na rentgen i bedzie widac dokladnie co z ta twoja szyja.
Mi sie wydaje ze jesli Cie piekło cos to to był raczej miesien, jesli stałoby Ci sie cos z kregami to raczej bys sie nie ruszył albo zwijał z bólu
tak czy siak idź do lekarza

o szumach w uszach tu gdzies juz było, dobrze by bylo tego nie lekcewazyc, przejdź sie do rodzinnego, przy okazji da ci skierowanie na rentgen i bedzie widac dokladnie co z ta twoja szyja.
Mi sie wydaje ze jesli Cie piekło cos to to był raczej miesien, jesli stałoby Ci sie cos z kregami to raczej bys sie nie ruszył albo zwijał z bólu
tak czy siak idź do lekarza
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
mam na karku takie 3 kosci wystające i środkowa jest bardziej w lewo :/
...
Napisał(a)
Ta "kość" to wyrostek któregoś kręgu, prawdopodobnie masz zrotowany, zrób RTG szyi koniecznie!
1
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
...
Napisał(a)
Robi sie prześwietlenie! A potem się zastanawia co dalej! Kręgosłupa się nie powinno wogole operować!
Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
...
Napisał(a)
a potem się zobaczy
najpierw idź do lekarza rodzinnego, przydałoby się skierowanie na RTG, a dalej wg potrzeby (być może dalsza wizyta o specjalisty).

najpierw idź do lekarza rodzinnego, przydałoby się skierowanie na RTG, a dalej wg potrzeby (być może dalsza wizyta o specjalisty).
...
Napisał(a)
i co tam? wiadomo juz cos? bo ja mam to samo tylko ze w prawą strone i czuje przeszywający ból dość często ;/
...
Napisał(a)
Witam, jestem tu nowy. Mam tak samo ustawione kręgi jak Silva7, wyrostek kręgu odstaje w prawo o max. 8 mm (tak na czuja mowie). Czasami naciągnie się mięsień w tej okolicy, ale nic poważniejszego.
Jakiś czas temu miałem prześwietlenie klatki piersiowej, obejmowało też ten odcinek szyji, i krąg był na miejscu, tylko wyrostek kostny był przesunięty.
Zmieniony przez - Unifighter w dniu 2011-12-18 17:24:31
Jakiś czas temu miałem prześwietlenie klatki piersiowej, obejmowało też ten odcinek szyji, i krąg był na miejscu, tylko wyrostek kostny był przesunięty.
Zmieniony przez - Unifighter w dniu 2011-12-18 17:24:31
1
...
Napisał(a)
Z problemami typu subluksacje, przesuniecia boczne, czy rotacje itp. kregow, nalezy udac sie do chiropraktyka, lub osteopaty. 99% ludzi nie zdaje sobie sprawy, jak duze problemy moze dawac zaburzona praca stawow.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!