Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

kupie telefon do 50zł(+,-) jakas nokia?cos piszcie co macie pilnie!!!

temat działu:

Targowisko

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9386

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 710 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 5831
Witam tak jak w temacie swoj byly telofon sonegoT630 musialem sprzedac z powodu problemow finansowych i teraz potrzebuje jakis zwykły tani!telefon piszcie propozycje pozdrooo

ps. w gre wchodzi rowniez zamiana na tube:
https://www.sfd.pl/temat266946/

Zmieniony przez - z_amer40 w dniu 2006-05-30 15:33:05

-==GAINIER Team==-

,,Rośnijcie w siłe''

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 124 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 987
no to poczekamy do grudnia aż sam do mnie przyjdziesz i położysz pod choinką za darmo:):)a tak na poważnie to powodzenia w sprzedaży.pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 170 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3289
Mam Nokie 5210, mogę ci oddac za te 50zł. Stan: wygląd OK (oceniam go na 4+), stan techniczny: działa, nie wiesza się ale jest jeden problem - NIEKIEDY słabo słychać w słuchawce i druga strona też słabo słyszy ale tylko NIEKIEDY, teraz mam Nokie 3510i a tamta dalem na kilka dni dla kumpla bo zepsul swoja 6610 i dziś się pytałem jak tam moj telefonik sie sprawuje to mowił że OK, i że normalnie dzwoni

(L)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a masz do tego ładowarke???jakies papiery czy cos i jaki kolor i przydałby sie zdjecia

-==GAINIER Team==-

,,Rośnijcie w siłe''

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Kiedyś już dawałem ogłoszenie tutaj na forum. Tutaj masz linka z wszystkimi informacjami https://www.sfd.pl/temat266292/  ten klient był chętny ale później zrezygnował mówiąć "jak była na policji to nie chce jej bo pewnie jakiś podsłuch założyli i rozmowy podłuch**ą" Tak naprawdę to policja zatrzymała mnie pod stadionem Legii na meczu Legia - Pogoń i zabrali mnie na komisariat bo stałemprzed stadionem z piwem, na komisariacie sprawdzalimi telefon czy nie jest kradziony i okazało się że jest OK, papierów niestety nie mam. Jeśli jesteś zainteresowany to jutro wezme go od kumpla i jeszcze raz dokładnie sprawdze żeby później nie było niedomówień.

(L)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1608 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 17102
zamer sprzedam Ci nokie 3310 za 40zł troche klawisze zacinają sie koszt naprawwy ok 20zł trzeba wymienić membrane czy coś taliego koles mówił wiem bo sam w jednej wymieniałem ale to było 6100 i jak ?

Sprzedam krązki 2*18kg za 65zł + kw
http://www.sfd.pl/temat216606/ gainery-zestwianie ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/temat217913/ dla poczotkujących i nie tylko - WARTO ZOBACZYĆ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

Cena za mój telefon 50zł tak jak pisałem wcześniej a nie 80 tak jak jest napisane pod tym linkiem co podałem. Daje zdięcie telefonu. Dzwoniłem do kolesia dla którego dałemtelefon, rozmawiałem z nim, mówił że własnie gada przez ten mój telefon, wszystko było OK. Jutro w szkole go jeszczedokładnie sprawdze i jak cos to się odezwe. Jak jeszcze nic innego nie znalazłeś i dalej jesteś zaineteresowany to daj znać na gg

(L)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 107 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6123

mam Sony Ericssona T68i bateria trzyma do 4 dni jedyna jego wada to czasami nie lapie sieci w orange (podobno wina starego softu) a winnych sieciech dziala w 100% uzywalem go w heyah i wszystko gralo, no i klawiaturka byla by do wymiany koszt kilka zl aczkolwiek w realu klawisze sa mniej zdarte niz na zdjeciu a to dla tego ze zdjecie takie se robione telefonem jak jestes zainteresowany odezwij sie na maila.

**** PiErOńSkIe HaNySy ****

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jarma_KH chyba ubijemy interes tylko mi powiedz czy o niema simloka no potrzebuje bez dogadamy sie na gg.Pozdro

-==GAINIER Team==-

,,Rośnijcie w siłe''

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 186 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4413
Siemens sl45i, z tym że cenie za niego 100zł- jest oczywiście cały komplet...

gg 6198273
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
neozeto odezwij sie na gg bo Twojim fonem tez jestem zainteresowany tzn. moj brat.Pozdrawiam

-==GAINIER Team==-

,,Rośnijcie w siłe''

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Odświerzam!!!!!!!!!!!!!!piszcie co macie bo pilnie potrzebuje telefon.Pozdrawiam

-==GAINIER Team==-

,,Rośnijcie w siłe''

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bluza Lonsdale London

Następny temat

Troszke sprzetu na silke !!

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły