...
Napisał(a)
mam pytanko czy wpc80 moge wymieszac razem z carbo i czy moge to na przyklad przygotowac wieczorem zakrecic w jakims sloiku albo pojemniku a wypic rano.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
WYLICZYLEM Z DIETY ,ZE BRAKUJE MI 64GR.BIALKA,MAM WPC80 LOWICKIE WIEM ZE NIE ZA DOBRE ALE PRZECIEZ NIE WYRZUCE W JAKICH GODZINACH JE BRAC
...
Napisał(a)
:) przeczytawszy pytanie, zajrzałem w Twój profil, gdzie zobaczyłem, że ćwiczysz 21lat... Spodziewając się prowokacji sprawdziłem inne posty, gdzie okazało się, że masz na myśli miesiące! :) Myślę, że warto to sprecyzować!
Po pierwsze, po co chcesz to robić wieczorem? Nie możesz rano po prostu? Po drugie, możesz to pić razem, ale nie wiem czy już próbowałeś takiego miksu..? ;) Po trzecie, dlaczego chcesz zaczynać dzień od odżywki węglo - białkowej? Zamiast śniadania?
Także rozwiń swoją myśl, a coś poradzimy
Pzdr
Po pierwsze, po co chcesz to robić wieczorem? Nie możesz rano po prostu? Po drugie, możesz to pić razem, ale nie wiem czy już próbowałeś takiego miksu..? ;) Po trzecie, dlaczego chcesz zaczynać dzień od odżywki węglo - białkowej? Zamiast śniadania?
Także rozwiń swoją myśl, a coś poradzimy
Pzdr
...
Napisał(a)
jak by to byly lata to bym chyba nie zadawal takich pytan sorry za pomylke,masz racje moge przygotowac rano,najpierw sniadanie,potem odrzywka,w moich posilkach brakuje troche bialka i weglowodanow wiecej bialka z powodu braku czasu(praca,szkola,rodzina,ledwo starcza czasu na treningi)dlatego do kazdego posilku chcialbym dorzucic bialko oraz troche weglowodanow.
...
Napisał(a)
najlepiej przygotowac bezposrednio przed wyoiciem
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
ROZUMIEM ZE BIALKO W DNT TAK SAMO JAK DT,A JAK CARBO W DNT BRAC CZY NIE JAK TAK TO KIEDY.SSORY ZA TE BANALNE PYTANIA ALE ZIELONY TROCHE JESTEM CO DO SUPLI NIE MAM CZASU POCZYTAC(PRACA,SZKOLA,RODZINA,LEDWO NA SILKE CZASU STARCZA.Z GORY DZIEKI.
...
Napisał(a)
carbo jako niezbyt dobre zdrodlo weglowodanow w ciagi dnia, dalbym tylko po treningu z 50g. bialko wg brakow w diecie, jezeli braki sa codziennie to codziennie.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Dokładnie jak TomQ, o ile białko może zastępować (w rozsądnych granicach) normalne źródła białka, o tyle na carbo trzeba uważać - poczytaj o węglowodanach prostych i złożonych, oraz indeksie glikemicznym.
Co do uwagi, że lepszy gainer - bzdura, tylko autentyczny ektomorfik może w siebie bez ryzyka ładować gainery, reszta ryzykuje otłuszczenie (a wystarczy spojrzeć w profil autora żeby wiedzieć, że on do nich nie należy - 98 w pasie, + 30 lat na karku, czyli metabolizm zwalnia). Poza tym kto lepiej od Ciebie będzie wiedział ile czego potrzebujesz? Po co nabijać kieszeń producentom?
Pzdr
Co do uwagi, że lepszy gainer - bzdura, tylko autentyczny ektomorfik może w siebie bez ryzyka ładować gainery, reszta ryzykuje otłuszczenie (a wystarczy spojrzeć w profil autora żeby wiedzieć, że on do nich nie należy - 98 w pasie, + 30 lat na karku, czyli metabolizm zwalnia). Poza tym kto lepiej od Ciebie będzie wiedział ile czego potrzebujesz? Po co nabijać kieszeń producentom?
Pzdr
Polecane artykuły