Szacuny
308
Napisanych postów
3172
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21170
Nie ma skutecznego preparatu, niestety byłem zmuszony się tym zainteresować. Badania ośmieszają to co jest dostępne w aptekach.
Z chrapaniem idzie się do laryngologa, ten diagnozuje co jest powodem. Czasem rzeczywiście jedyną alternatywą jest zabieg.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1
Piszesz jakbyś znał wszystkie przypadki i chcesz wszystkich wysyłać na jakieś zabiegi chirurgiczne ale po co ja mam się na niego wybierać skoro mi pomógł preparat z apteki i z tego co wiem to nie jestem jedynym przypadkiem
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5
Zgadzam się, u każdego chrapanie może mieć inne przyczyny. Niektóre rodzaje chrapania mogą być związane z bezdechem, który powoduje niedotlenienie organizmu podczas snu i może się skończyć problemami z układem krążenia. W wielu przypadkach, w tym również moim, wystarczy środek z apteki. Ja trafiłem na stronę http://nachrapanie.pl/, gdzie dowiedziałem się o różnego rodzaju sprayach. Kupiłem sobie jeden z nich i moja dziewczyna mówi, ze jest o wiele lepiej.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
41
słuchajcie moja żona kupiła mi SNOREZIP znajdziecie ten preparat na stronie nachrapanie.pl jest on na 1 miejscu w rankingu. Po tygodniu stosowania mogłem bez problemu spać z żoną hehe już nie miała pretensji że ciągle chrapie ;) polecam każdemu pozdrawiam!
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10
Witam, odświeżam stary temat ale kwestia chrapania to chyba niekończący się problem co drugiego człowieka na tej planecie. Absolutnie zgadzam się z kradamem, że ciężko jest znaleźć w aptece preparat, który wspomógłby leczenie chrapania. Wierzcie mi, że nie zawsze wizyta u laryngologa pomaga. Mój mąż był dwa razy. Dostał reklamówkę sprayów i naprawdę nie pomogły. W te spraye po prostu nie wierzę, przelatują przez organizm jak woda. Macie inne sposoby na chrapanie? Domowe napary? Suplementy? Antybiotyk? Zastanawiam się także nad tym, czy chrapanie nie jest związane z mechanicznymi uszkodzeniami nosa. Czy ktoś tak miał? Ktoś poddawał się operacji plastyki nosa by pozbyć się chrapania?