Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ponoc sciany drżą od mojego "spania", jest cos, najlepiej bez recepty, na ta dolegliwosc, wiem ze powinienem isc do lekarza ale na ta chwile troche mi to nie na reke.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10
Witam, odświeżam stary temat ale kwestia chrapania to chyba niekończący się problem co drugiego człowieka na tej planecie. Absolutnie zgadzam się z kradamem, że ciężko jest znaleźć w aptece preparat, który wspomógłby leczenie chrapania. Wierzcie mi, że nie zawsze wizyta u laryngologa pomaga. Mój mąż był dwa razy. Dostał reklamówkę sprayów i naprawdę nie pomogły. W te spraye po prostu nie wierzę, przelatują przez organizm jak woda. Macie inne sposoby na chrapanie? Domowe napary? Suplementy? Antybiotyk? Zastanawiam się także nad tym, czy chrapanie nie jest związane z mechanicznymi uszkodzeniami nosa. Czy ktoś tak miał? Ktoś poddawał się operacji plastyki nosa by pozbyć się chrapania?
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
niestety nima ...
nie pij alkoholu przed snem ...
idź do laryngologa - moze coś ci wystaje co bardzo ładnie wibruje - mozna wyciąć
poczytaj o zespole bezdechu sennego
zmniejsz masę ciała (tłuszcz)
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no to troszke dziwne bo gdzies mi sie obilo ze sa i to calkiem popularne, rozluzniaja cos tam, nie wazne, mam problem, ucinac nic nie chce, otyly tez raczej nie jestem choc mozna by conieco zrzucic, no nic, thanks
Szacuny
7
Napisanych postów
255
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
5237
Spij na brzuchu... podobno sie wtedy nie chrapie. A jak nie lubisz to wszyj sobie cos twardego (np jakas pileczke) na plecach w pidzamie, jak bedzie uwieralo to polubisz spanie na brzuchu. Nie wiem ile w tym prawdy ale sprobowac nie zaszkodzi! Pozdrawiam!
2
"Kto nie walczy ten ginie, a kto umarł ten nie żyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1
Sam używam Datong i mogę go śmiało polecić bo naprawdę pomaga teraz już nie chrapię cała rodzina to mówi więc jak są jakieś okazje to zawsze w prezencie go dostaję więc zamiast pisać jakieś brednie ze nie działa itp to może warto najpierw sprawdzić bo może nie trzeba będzie się wybierać na jakieś zabiegi chirurgiczne tylko proście będzie wybrać się do apteki