...
Napisał(a)
siema. koleszka bierze leki przeciw depresyjne o nazwie parogen i chce zrobic cykl na enanie i metce co o tym myslicie??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja myślę, że nie zbadane są wyroki boskie... po odstawieniu androgenów deprecha prawdopodobnie się poglębi.
Ile bierze parogenu, 1 tab/dziennie ?? jak długo ?? z jakims skutkiem ??
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2012-02-15 16:14:57
Ile bierze parogenu, 1 tab/dziennie ?? jak długo ?? z jakims skutkiem ??
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2012-02-15 16:14:57
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Pargoen jest głównie przepisywany na lęki, a nie depresje. Na depresje częściej zapisują fluoksetyne, citalopram. Chociaż wszystkie działają podobnie, przeciwlękowo i przeciwdepresyjnie.
...
Napisał(a)
z własnego doświadczenia powiem, że SSRI nie gryzą się z koksem w ogóle, śmiało testa może lecieć.
...
Napisał(a)
Gryźć sie nie gryzą ale co bedzie jak androgeny spadna ?? kablica i dół sie poglębi o 2m - prawdopodobnie.
...
Napisał(a)
bierze 1 tabletke dziennie. nie wiem czy on ma depresje czy co mowil mi ze mial caly czas taka faze ze serce go bolalo chodzil po lekarzach badali go i wszystko mial ok. rodzinny wyslal go do psychiatry ten mu przepisal ten lek i od kadgo bierze mowi ze serce go juz nie boli i co wy myslicie?
...
Napisał(a)
Sprawa moze sie skomplikować przy odstawieniu ale nie musi.
Jednoznacznej odpowiedzi nie dostaniesz.
Jednoznacznej odpowiedzi nie dostaniesz.
...
Napisał(a)
W pierwszym jak i drugim przypadku.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat