...
Napisał(a)
biore 3mg/d biperydenu do tego acetylowaną tyrozynę w ilosci ok 4g/d do tego wit b6 po 100mg do kazdej porcji tyrozyny i inne suple zwiazane z powrotem do cwiczen efekty juz widać dosyc dobre kompozycja ciala sie zmienia ale nadal mam wrazenia nadmiernego nawodnienia i duzo wody w ciele (okolice sutkow) myslalem nad dorzuceniem ekstraktow z swierzbca właściwego (40% zawartosci l-dopy) i dodaniem bromokryptyny 1mg/d boję sie troche ze taka ilosc dopamagenikow moze wywolac psychozę i liczę na wypowiedz kogos z podobnym problemem no i nie wiem wlasciwie czy leki zwiekszajace ogolny poziom dopaminy (biperyden) wplywają na poziomy prolaktyny jak bromo ktora blokuje receptor d2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Sertralina nawet w dawce 50mg + nie podnosi poziomu prolaktyny jak inne SSRI wlasnie dzieki temu słabemu hamowaniu wychwytu zwrotnego dopaminy moim zdaniem nie ma co sie katowac dawkami 150mg+ bo ten wychwyt i tak jest bardzo slaby a efekty uboczne takiej ilosci mogą byc nie do zniesienia co do tych lekow i mozliwosci seksualnych sprawa bardzo indywidualna jedyne pewne kastratory chemiczne to neuroleptyki szczegolnie te stare (tisercin haloperidol chloroprotixen są to leki uzywane do lobotomii chemicznej w oddzialach psychiatrycznych
)

...
Napisał(a)
"boosterów' dopaminy nie powinno się długo korzystać. L dope zazwyczaj dawkuje się 3 dni ON 2 dni off , po dłuższym czasie będzie więcej szkód niż pożytku.
...
Napisał(a)
A dodatkowo łączenie biperydenu z ldopą może prowadzić do zaburzeń ruchowych
...
Napisał(a)
Modafinil zwieksza dopamine i dizala super na motywacje, zadowolenie, energie, banan na ustach. Polecam go uzywac max 2-3 dni po 1-2 tabsy 200mg i potem przerwa 2-3 dni. Latwo wyrobic tolerke i potem zejscie z np: 7 dni podgryzania = 2-3 dni slabego samopoczucia.
l-dopa u mnie powoduje wzrost nerwowosci i ogolnie mam po niej slabe samopoczucie. L-Thyrosina tak samo, jak kilka dni pod rzad zapodam na noc, to mam koszmary + na drugi dzien samopoczucie potworne.
Zmieniony przez - peter007x w dniu 2016-04-23 11:51:28
l-dopa u mnie powoduje wzrost nerwowosci i ogolnie mam po niej slabe samopoczucie. L-Thyrosina tak samo, jak kilka dni pod rzad zapodam na noc, to mam koszmary + na drugi dzien samopoczucie potworne.
Zmieniony przez - peter007x w dniu 2016-04-23 11:51:28
...
Napisał(a)
Peter sory odpisalem Tobie na inny temat myslalem ze uzywasz metylofenidatu
juffster brales takie kombo czy info z netu?
Zmieniony przez - Creme w dniu 2016-04-23 12:17:15
juffster brales takie kombo czy info z netu?
Zmieniony przez - Creme w dniu 2016-04-23 12:17:15
...
Napisał(a)
Bralem i biore dalej. Metylofenidat to na manie dziala jak speed i zwale mam po tem straszna. Testowalem sporo tego, metylo, dex, etc. Modafinil daje skupienie, humor bez wyj**ania w kosmos jak po dragach.
...
Napisał(a)
co do tyrozyny ja odczuwam lekkie rozdraznienie tylko krotki czas po zazyciu pozniej jest ok biperyden powoduje lekki niepokoj i zamazane widzenie nie chodzi mi wlasciwie o samopoczucie bo to jest ok tylko o obnizenie prolaktyny i innych "syfiastych" hormonow
ale jak interesuje Cie dzialanie euforyczne to polecam izopropylofenidat 50zl/1g dawki 20-30mg i jest swoisty "Rush" kiedys bralem lecz to raczej narkotyk niz substancja ktora ma pomoc
ale jak interesuje Cie dzialanie euforyczne to polecam izopropylofenidat 50zl/1g dawki 20-30mg i jest swoisty "Rush" kiedys bralem lecz to raczej narkotyk niz substancja ktora ma pomoc
...
Napisał(a)
im nizszy poziom prolaktyny tym wiekszy wystrzal dopaminy z tego co pamietam
raz człowiek naprawde sie zakoch**e moja miłoscia juz do konca bedzie kulturystyka
...
Napisał(a)
najłatwiej dostępny nikotyna.
Na dłuższy okres inhibitory prolaktyny, cabaser, norprolac, bromergon.
W jakim celu chcesz podwyższyć dopaminę?
Na dłuższy okres inhibitory prolaktyny, cabaser, norprolac, bromergon.
W jakim celu chcesz podwyższyć dopaminę?
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
prawdopodobnie mam duze "ubytki" tego neuroprzekaźnika spowodowane MIN nałogowym zażywaniem stymulantów , do tego mozliwe zatrucie manganem (przyjmowanie manganu ktory zostal użyty do produkcji narkotyku ) do tego przyjmowanie promazyny (150mg) mam typowe objawy drzennie rąk niewyraźna mowa , problemy z równowagą i inne o mniejszym nasileniu aktualnie cwiczę zdrowo zyje lecz jak czytacie powyzsze objawy utrudniają mi to trochę / co do nikotyny przyjmuję ją 13lat %-D
no i tak obnizenie prolaktyny to tez jeden z celow bromokrypytyna to substancja z ktora wiąże wielkie nadzieje ale jej efekty uboczne to tez nie są "lekkie"
Zmieniony przez - Creme w dniu 2016-04-23 13:34:33
Zmieniony przez - Creme w dniu 2016-04-23 13:36:44
no i tak obnizenie prolaktyny to tez jeden z celow bromokrypytyna to substancja z ktora wiąże wielkie nadzieje ale jej efekty uboczne to tez nie są "lekkie"
Zmieniony przez - Creme w dniu 2016-04-23 13:34:33
Zmieniony przez - Creme w dniu 2016-04-23 13:36:44
...
Napisał(a)
Duży poziom dopaminy może doprowadzić do mani, promazyna mimo że jest łagodnym neuroleptykiem chodzi o działanie przeciwpsychotyczne, podwyższa prolaktynę.
Poproś lekarza może o Bupropion ,jest antydepresantem selektywnie działającym inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy, zarejestrowany w uzależnieniu od nikotyny, ma działanie stymulujące. Jest jeszcze selegina IMAO-B stosowana w parkinsonie , ale może to zostawmy.
Poproś lekarza może o Bupropion ,jest antydepresantem selektywnie działającym inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy, zarejestrowany w uzależnieniu od nikotyny, ma działanie stymulujące. Jest jeszcze selegina IMAO-B stosowana w parkinsonie , ale może to zostawmy.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Clen,t3+Test enan, symex, HCG, Novaldex jak dawkowac
Następny temat