siema, co myslicie o lewaytwie? ktos stosował? mam problemy trawienne od dosyć dawna, moje jelita troche szwankuja, mam zapalenie zoladka czy jakos tak (wrzodow jeszcze nie mam) ale lekarz powiedzial ze duzo ludzi tak ma i nic z tym nie idzie zrobić za bardzo prócz leczenia skutkow(czyli jakies herbatki, tabletki i inne pierdoły)
wyczytalem tez o oczyszczaniu jelita kefirem, cytuje:
co o tym myslicie, ktos stosowal, bądź ma jakieś opinie ?
wyczytalem tez o oczyszczaniu jelita kefirem, cytuje:
jakaś kobitka
Zasłyszałam od kogoś o diecie oczyszczającej jelita. Ponoć oczyszcza tak skutecznie jelita jak gotowe preparaty służące do oczyszczania, a kosztujące niebotyczne pieniądze
Jestem w pierwszym z trzech dni tej diety, a wygląda ona tak:
Przez pierwszy dzień wypijamy 2,5 litra kefiru w sześciu dozach i zagryzamy ten kefir sucharkami razowymi. Nie jemy i nie pijemy nic więcej.
Drugiego dnia wypijamy 2 - 2,5 litra soku ze świeżo wyciśniętych jabłek w sześciu dozach i zagryzamy razowymi sucharkami. Nie pijemy i nie jemy nic więcej.
Trzeciego dnia jemy gotowane warzywa ( buraki, marchew, ziemniaki), a także ogórki kiszone i kapustę kiszoną i zagryzamy te warzywka razowymi sucharami. Nie jemy nic poza tym. Możemy pić wodę mineralną niegazowaną.
co o tym myslicie, ktos stosowal, bądź ma jakieś opinie ?