Szacuny
4
Napisanych postów
103
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
972
czesc
wie ktos moze, czy za pomoca lipolizy iniekcyjnej da się pozbyc lipomastii? usg wykazało ze mam 0.5cm tłuszczu pod klatka. moje suty maja 4cm ;/ (srednica)
zrzucilem strasznie wage i nic nie pomogło, dlatego szukam pomocy u lekarzy...
jezeli ktos cos wie o operacjach/zabiegach NA LIPOMASTIE proszę pisać
I PROSZE NIE PISAĆ O GINEKOMASTII BO NIE O TO PYTAM!
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4
Siema, dzis bylem w klinice pytac o ten zabieg, ale im dluzej mysle nad tym tym mam wieksze watpliwosci. Napiszesz jak to wyglada z praktycznego punktu widzenia? Z gory dzieki.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
280
siemka, robiłem lipolize klatki piersiowej metoda laserowa, podobno to ten sam efekt co po iniekcyjnej, tylko laserowa robisz raz a iniekcyjna sie ostrzykujesz np. co miesiac i placisz po 400 zł. ja zapłaciłem 2500 zł po 6 miesiacach mialo zejsc, mineło juz 5 miesiecy i efektu zadnego nie ma ,wyrzucilem pieniadze w błoto, takze szkoda na to czasu i pieniedzy, takie masz obciazenie genetyczne i nic nie poradzisz :/
Szacuny
4
Napisanych postów
103
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
972
no ta, ale lipoliza iniekcyjna to calkiem cos innego, niz laserowa. a czytalem pochwaly wlasnie srodka uzywanego w tej metodzie (lipostabil n.) ale zalozylem temat bo o lipomastii sie nikt nie wypowiadal
ja chyba sprobuje ta lipolize, bo tluszczu na klacie juz malutko zostalo, tylko wlasnie ten pod sutami to ani rusz :[
kolego wyzej(zapomnialem jaki masz nick) a duzo masz/miales tego tluszczu na klatce? nie widzisz kompletnie zadnej roznicy? ani nie wyczuwasz?
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
280
odpowiem konkretnie, sporo tłuszczu i nie ma zadnej poprawy, podobno "był" - jest to tłuszcz metaboliczny którego naturalnie usunąć się nie dało, ale niestety tą metodą też nie zeszedł, w tej klinice iniekcyjnie był wstrzykiwany aqualix podobno efekty tak jak napisałem w poprzednim poscie te same co laserówką czyli żadne, podpowiadam bo ja wpakowałem kase i jestem wyleczony ale nie z lipomastii tylko z takich cudów natury jak lipoliza
ps nie czytaj pochwał na forach bo siedza tam przewaznie pracownice takich klinik i reklamują produkt ktory nie działa, wiem ze cie troszke podłamałem ale przekonałem sie na własnej skórze
Zmieniony przez - piter_pe w dniu 2011-10-30 20:00:54
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
345
Ja co prawda na znajomej widziałem efekty jakiegoś tam smart lipo, ale nie z piersi tylko z ud i brzucha, po ciąży... także nie wiem, jakbym miał lipomastię, to robiłbym tradycyjną liposukcję jednak...
Szacuny
4
Napisanych postów
103
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
972
no mnie najbardziej kusi lipoliza wlasnie :] jak troche przypakuje teraz (gdzies tak do stycznia) to chyba zapisze sie na serie takich zabiegow - 3 lub 4 i dam znac jak poszło...