no właśnie, czy ktoś wie, jak można zrobić lustro? w jakiś łatwy sposób? czy trzeba koniecznie kupować, bo inaczej się nie da? z góry dzięki za odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja swoje ostatnio pobilem a mialem takie fachowe
Pewnie zastanawiacie sie jak mozna pobic lustro ktore wisi na scianie oj mozna
wlasnie skonczylem martwego ciaga ostatnie cwiczenie i chcialem ogarnac troche silke a ze juz nie chcialo mi sie schylac po zacisk to chcialem go kopnac pod sciane i naszedl mi na noge idealnie
Ale chyba juz wiem skad wezme nowe, w tyrze pakujemy teraz nowy mebel szafe z lustrem
na drzwiach i zauwazylem taka prawidlowosc ze jak te lustro potnie sie na 3 rowne czesci to rozmiarem idealnie pasuja do mojego plecaka

Ale chyba juz wiem skad wezme nowe, w tyrze pakujemy teraz nowy mebel szafe z lustrem

„Ten, kto zwycięży siebie, jest największym wojownikiem.”
Richard Kim
...
Napisał(a)
no ciekawy jestem
czy ktos zna recepte na zrobienie lustra
hahah człowieku jak juz chcesz to idź na parking z samochodami powyciagaj lusterka poklej i bedziesz miał lustro 

...
Napisał(a)
nie da sie zrobic samemu dobrego lustra jabys juz sie uparl ro nie wyszlo by tanio a jakosc lustra do bani bo nie wylejesz rowno i bedzie sie twozylo zwierciadlo i znieksztalcalo obraz
...
Napisał(a)
aha, myślałem, że jest to łatwiejsza sprawa... dzięki za odpowiedzi.
...
Napisał(a)
idz do pana sklarza i powinnien rozwiazac twoj problem umnie lustro 1x1m kosztuje 70zł :D
...
Napisał(a)
Jam mam se sratego regału dwa. Kiedys były wymieniane bo oryginalne sie potłukły przy transporcie chyba. Są nienajlepsze bo stare i troche zniszczone ale dobre i to
...
Napisał(a)
ja akurat swoje lustra za***ałem 

Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
Ja wykrecilem z szafki. Tylko troche poszerza mniej wiecej na srodku
Zmieniony przez - Paszczak w dniu 2006-07-22 19:03:12

Zmieniony przez - Paszczak w dniu 2006-07-22 19:03:12
...
Napisał(a)
ja pamiętam jak zaczynałem cwiczyc dawno temu hehe.
to "gumolit" za***ałem z własnej piwnicy z przedsionka.
To były czasy
to "gumolit" za***ałem z własnej piwnicy z przedsionka.
To były czasy

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
chemii w szkole nie mieliście?? reakcja w któej powstaje lustro jest całkiem skomplikowana i tak łątwo w domowych warunkach jej raczej nie zrobisz
pozdro!
pozdro!
gdybyś robił regularne zastrzyki
dziś miałbyś 100 razy zepsze wyniki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!