Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
...
Napisał(a)
mial ktos kiedys zakwasy n lydkach? ja robie tylko unoszenie sie na palcach z gryfem na plecach i czuje jak one pracuja ale jeszcze nigdy nei mialem zakwasow na wszystkich innych partiach miesni juz mialem zakwasy nei raz.... to wina zle wykonywania cwiczenia czu poprostu na lydkach zakwasy sa mniej spotykane ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Chcesz zakwasów ? proszę bardzo
Dla mnie temat na czasie bo wczoraj spróbowałem czegoś takiego
1a Wznosy na lydkach z obciazeniem 2*15 powt
1b Wznosy na lydkach bez obciazenia 2*15 powt
1c Wznosy na lydkach siedzac z obciazeniem 2*15 powt
Między ćwiczeniami nie odpoczywasz. Dopiero po jednej gigantserii/dropsecie czy jak by to zwal. Tylko ciężar porządny tak żeby było palenie w ostatnich powt.
Też mam genetyczne uwarunkowania do łydek, aktualnie 43cm przy 9% bf.

1a Wznosy na lydkach z obciazeniem 2*15 powt
1b Wznosy na lydkach bez obciazenia 2*15 powt
1c Wznosy na lydkach siedzac z obciazeniem 2*15 powt
Między ćwiczeniami nie odpoczywasz. Dopiero po jednej gigantserii/dropsecie czy jak by to zwal. Tylko ciężar porządny tak żeby było palenie w ostatnich powt.
Też mam genetyczne uwarunkowania do łydek, aktualnie 43cm przy 9% bf.
...
Napisał(a)
zrob zawsze po treningu rozbieganie i rozciaganie to nie bedziesz mial takich problemow ;D
skok wzwyz i h*j
...
Napisał(a)
Murek1- nie czytałeś nawet treści ,a odpisujesz
Tak ja ćwiczyłem i miałem, ale to tylko pare razy jak nie ćwiczyłem łydek baardzo długi okres ,a potem sobie przydupiłem maxymalnie dopalający trening na łydki. Jeśli robię je w miare regularnie to nie mam na nich zakwasów. Może spowodowane jest to tym ,że przecież pracują przez cały dzień jak chodzisz ,więc trudniej o zakwasy niż w innych partiach. Pozdro 

Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
...
Napisał(a)
nie sraj dupa bedzie dobrzy <lol2> sam chyba zes nie czytal tego co on napisal ja mu mowie jak zapobiec zakwasom na lydkach
skok wzwyz i h*j
...
Napisał(a)
Murek1- ... przeczytaj jeszcze raz 

Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
...
Napisał(a)
nie no luzzzz spoko wiem ze masz racje nie odpisalem mu na pytanie ale podalem mu wazna wiadomoscna na przyszlosc luzik
skok wzwyz i h*j
...
Napisał(a)
Proponowałbym skorzystać z tego artykułu https://www.sfd.pl/temat290549/ Nie będziesz mógł po tym chodzić.
...
Napisał(a)
a po co Ci te zakwasy? myślisz, że jak będą zakwasy to i łydki urosną ?? błędne myślenie... kiedy ludzie wreszcie pojmą, że zakwasy, bóle mięśni itp. wcale nie są oznaką dobrego treningu!
:)
...
Napisał(a)
spróbuj tego co mazuro podał linka, ja po tym chodziłem drugiego dnia na placach bo niemogłem łydek rozciągnąć 

...
Napisał(a)
moze nie bede robil az tak intensywnego treningu wolalbym poprostu czesciej bo skoro lydki i tak caly czas pracuja to wychdozi na to ze potrzeba im mniej przerwy no nie ?
Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
...
Napisał(a)
Ja powiem ci, że chociaż całe życie moje łydki były totalnie ryte to po ćwiczeniach mam zakwasy. Tzn. jeżeli trening jest naprawde intensywny ale naprawde to zakwasy są... a jak go odwale tak byle zrobić to ich nie ma. Po prostu idąc na trening łydek masz być pewien, że dasz z siebie wszystko, że tego nie zapomnisz chociaż przez miesiąc. Jeśli dasz z siebie wszystko a kładąc się spać będziesz czuł ból w łydkach, który będzie przyprawiał cię o mdłości to trening był naprawde dobry
. Psychika to naprawde okropnie ważna rzecz... w kulturystyce... w sporcie ... w życiu! Zastanów się nad tym.

Szczyt siły - wyprostować gryf łamany.
Faceci rodzą się piekni, kobiety muszą się malować .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!