...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
fajny
sog
moj brat tez mial kroliki z czego ostatnio jeden zdechl
DUSZA- transcendentalne pojęcie wnętrza oraz osobowości człowieka. Dusza każdego człowieka jest jak odcisk palca zostawionego na szybie pociągu który jedzie ku nieznanemu, a faktycznie to jest strumień impulsów elektrycznych w naszym układzie nerwowym. Opór duszy maleje wprost proporcjonalnie do wypitego C2H5OH (vodka)
sog
moj brat tez mial kroliki z czego ostatnio jeden zdechl
DUSZA- transcendentalne pojęcie wnętrza oraz osobowości człowieka. Dusza każdego człowieka jest jak odcisk palca zostawionego na szybie pociągu który jedzie ku nieznanemu, a faktycznie to jest strumień impulsów elektrycznych w naszym układzie nerwowym. Opór duszy maleje wprost proporcjonalnie do wypitego C2H5OH (vodka)

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dajcie jeszcze ktoś soga
u***ał mnie jak go chciałem ustawić do fotki, to jest poświęcenie
pozdrawiam_młody_®
Copyright©
u***ał mnie jak go chciałem ustawić do fotki, to jest poświęcenie

pozdrawiam_młody_®
Copyright©
...
Napisał(a)
spoko- mialem kiedys- dobry byl pasztet, ale z dzikiego bylby lepszy- chodujesz na mieso?
-///---///-Każdy rozstęp oznacza postęp-///---///-
-///---///-Każdy rozstęp oznacza postęp-///---///-
sizeXL na youtube:
https://www.youtube.com/user/integer2006
...
Napisał(a)
No wlasnie, taki pasztet albo jakas pieczen z krolika jest dobra na mase !
Daj tez fotki jak bedziesz go przyrzadzal
Daj tez fotki jak bedziesz go przyrzadzal

...
Napisał(a)
z krolika najlepsza jest glowa, tzn caly leb, mozg(!), jezyk i podniebienie - super! jadlem kiedys czesto, bo dziadek hodowal. nerki tez sa ok! ale reszta tez spoko.
najlepszy krolik to pieczony w ciescie z duuuuza iloscia selera i pietruszki - miodzio
najlepszy krolik to pieczony w ciescie z duuuuza iloscia selera i pietruszki - miodzio
...
Napisał(a)
nie nie choduje go na mieso bo dużo go tam niema, ale jak mnie jeszcze raz udupi w ręke to ja go udupie
dajcie jeszcze jednego soga bo mi brakuje do znawcy
pozdrawiam_młody_®
Copyright©

dajcie jeszcze jednego soga bo mi brakuje do znawcy

pozdrawiam_młody_®
Copyright©
...
Napisał(a)
mlody królik jest z tej twojej nowej cyfrówki
Members Of Mayday
................................

................................
...Brak Podpisu...
...
Napisał(a)
no
hehe narazie 3 godzine testuje z bratem
pozdrawiam_młody_®
Copyright©

pozdrawiam_młody_®
Copyright©
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!