Szacuny
2
Napisanych postów
347
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7145
Witak chciałbym sie dowiedzieć jakie przywileje są jak sie jest młodszym ratownikiem wopr czy coś takiego ... Np czy są zniżki na basen , czy np na wypożyczanie rowerków kajaków itd .
Zmieniony przez - edek186 w dniu 2008-04-05 11:07:48
Szacuny
0
Napisanych postów
319
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10397
jeśli chodzi o zniżki czy coś w tym rodzaju to się nie orientuje... ale brat w tym roku skończył kurs już na starszego ratownika i ma fajną robotę, dobrze płatną, namawiał mnie żebym zrobił kurs młodszego ratownika, po zrobieniu takiego kursu możesz już pracować i masz fajną robotę i co najważniejsze nie najgorzej płatną... a jeśli już pracujesz gdzieś to na pewno dostęp do rowerów itp masz za free...
Szacuny
0
Napisanych postów
319
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10397
dokładnie, nie pracujesz nie masz rowerków za free. z tego co się orientuje to kurs jest ważny... przed przystąpieniem do kursu musisz mieć kartę pływacką...
zresztą na tej stronce masz na pewno wszystkie info
http://wopr.pl/
Szacuny
0
Napisanych postów
63
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2657
ja jestem mlodszym ratownikiem i powiem tyle
- za free masz jak masz znajomosci, albo fajnych kierownikow
-karta plywacka nie jest potrzebna
i to narazie tyle :P jeszcze jakies pytania ??;D
Szacuny
7
Napisanych postów
1030
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
16757
... i jeszcze glajt, a oprócz tego różnorakie skoki do wody, pierwsza pomoc, teoria, pod wodą minimum 25m, czasówka, 1,5km, rzutki, węzły, łódź wiosłowa.
Co do karty, to była wymagana jak zapisywałem się na egzamin wstępny, ale to było 4 lata temu, więc coś się mogło zmienić.