witajcie , mam taki problem , ze dłoń nie chce mi rosnąc ... ćwicze na siłowni juz rok , a dłoń taka sama mała :( reszte ciała mam dużą mozna tak powiedzieć ;) a dłoń mała , co robić by sie zwiększyła ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Przy odpowiedniej diecie i treningu rosnie wszystko, kulturysci maja czasem mniej nit 170 a łapy jak patelnie, palce jak kiełbasy.co do diety na wzrost to od dziecinstwa wmawia sie dzieciom pij mleko bedziesz wielki xD. Wapn jest budulcem kosci i im wiecej tym wieksze kosci, w rekach tez sa kosci, wiec tez beda rosnac.
...
Napisał(a)
bij niemca po chełmie
' Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego ... '
...
Napisał(a)
siłownia raczej nie ma wpłuwu na wielkosc dłoni, ale nie masz sie czym przejmowac, jesli jestes w wieku około 16 czy 17 lat to jeszcze urosnie a jak jestes starszy to mowi sie trudno i zyje sie dalej, ale mysle ze to nie powod do martwienia sie ;)
...
Napisał(a)
Z tego co widzę masz 15 lat tak więc jeszcze może Ci urosnąć dłoń a na pewno urośnie. To jaką ją będziesz miał zależy od genetyki - od tego jak np. twój tato ma dłoń. Ja zawsze bardzo chciałem mieć duże dłonie - od zawsze robiło to na mnie wrażenie no ale niestety tak nie jest i żadna siłownia ani ćwiczenia na to nie pomogą. Jedynie co to taka bardziej mięśista się zrobi - spuchnie trochę i tyle.
...
Napisał(a)
Pamiętaj że odpowiednia dieta pomaga wzrostowi, i łapa może urosnąć sporo więcej niż np. twojemu tacie, można złamać genetykę, jednak trzeba się spiąć i trzymac dietę.
...
Napisał(a)
Jest, jest to ze np. tata i mama są niscy(165cm) to nie znaczy ze ty tez jestes na taki wzrost skazany, po odpowiedniej diecie mozesz urosnąć 175cm.
...
Napisał(a)
Vat23 jesteś tempy ... konibijca... _ do Tomek 20129 , Myślę że urośnie ;D ta łapa , bo na mnie też wrażenie robi duża dłoń
...
Napisał(a)
Ale wzrost a łapy to co innego :) znam osoby co mają 170cm wzrostu czyli są dość niskie a graby jak patelnie mają. Wiadome , że facet zazwyczaj im wyższy tym większe graby ale nie zawsze. Dlatego raczej genetyki się nie przeskoczy. To co zaprogramowane tak jest
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!