codziennie jem jajka z majonezem dokladnie 2 lyzki majonezu dziennie dla smaku co otym myslicie bo ja zastanawiam sie czy by nie przestac z majonezem bo slyszalem ze niezdrowy jest
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
troche niezaszkodzi ale wsumnie ja nie polecam
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
70 gram na 100 to tłuszcz i raczej nie najlepszy...szczególnie te tanie majonezy to nic zdrowego!
.
ej, z miastaście a doopaście!
...
Napisał(a)
A nigdy nie słyszałeś ze majonez jest tłusty i strasznie tuczy ... ale napewno nie mięśniami tylko zbędnym tłuszczem ... co za dużo to niezdrowo 

...
Napisał(a)
jem winiary
w mojej diecie powinienem jesc oliwe lecz jej nie jem to pomyslalem ze zastapie to majonezem a apropo uwielbiam jajka z majonezem
w mojej diecie powinienem jesc oliwe lecz jej nie jem to pomyslalem ze zastapie to majonezem a apropo uwielbiam jajka z majonezem
...
Napisał(a)
Pojawiły się już majonezy na bazie oliwy z oliwek. Bodajże Hellmansa.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!