Szacuny
2
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
40
Witam
Dzisiaj rano zauwazylem(wczoraj na wieczor jeszcze tego nie bylo) kilka maly, okraglych, czerwonych tak jakby ranek na penisie. Nic nei boli, nie swedzi ale jednak jest.
Co to moze byc i jak temu zaradzic?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Miałem takie czerwone plamki, ale to się zrobiło jak kupiłem nowe majtki. Od razu jak zauważyłem to się umyłem, popsikałem dezodorantem z alkoholem i na następny dzień już ich nie było. Coś w tym jeziorze musiało być, może kąpał się ktoś z chorobą weneryczną :P Nie wiem czy możliwe się tak zarazić, ale tak jak piszesz, jak najszybciej do lekarza.
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464620
Czy był ostatnio jakiś kontakt seksualny, może lepiej się do specjalisty udać puki jest wcześnie, może goliłeś się i wystąpiły jakieś podrażnienia, może się kąpałeś w zalewie w którym był zakaz kąpieli z powodu bakterii. Przyczyn może być sporo, udaj się do lekarza.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464620
A dokładnie jakie miejsce napletek, żołądź. Może do wieczora się jeszcze ktoś wypowie, ludzie w pracy są na plaży itp.
Może wystąpiło zapalenie mieszków włosowych, nic mi do głowy nie przychodzi.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3217037 Nigdy nie wiadomo kto się kąpie w zalewach i jakie są tam bakterie.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-07-14 12:01:01
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.