mam bardzo miekie miesnie, mimo cwieczen i diety, tluszczu ma malo, czy zwiekszenei z 2 gram bialko do 4 gram pomoze mi j eutwrdzic? czy taka ilosc bialka ma skutki uboczne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
i tak podziwiam Wasza cierpliwosc, ludzie podaja za malo danych a za duzo od Was oczakuja , co swiadczy albo i ich malej wiedzy twematycznej , zatem nawet jesli zatosuja wasze wskazowki to nawet nie beda wiedziec o co chodzi , albo podchodza do tematu malo powaznie i licza na to ze to Wy rozwiazecie ich problemy za nich
pozdro.
mc
pozdro.
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
zapewne cały czas jesteś na redukcji , dużo biegasz , mało jesz , organizm nie ma czasu i kalori na regeneracje , cały czas walczy zeby nie gubić tłuszczu więc nie dziw się ze wyglądasz słabo i masz miękkie mięśnie
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2005-12-21 22:13:48
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2005-12-21 22:13:48
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
====> dzil trening
...
Napisał(a)
a iloma powtorzeniami cwiczysz zazwyczaj? mniejsza ilosc powtorzen utwardza bardziej miesnie, np 6-8 na maxa
...
Napisał(a)
Nie będe zakładał nowego tematu, po co zajmować miejsce. A pytanko mam takie, dietka przy treningu na gęstość to powinna być "minusowa" czy "plusowa"?
meserszmit
...
Napisał(a)
jak trening na zwiekszenie gestosci miesni to znaczy ze masowy, wiec dieta taka sama
i 4g bialka to jakas pomylka - rob mase, skup sie na technice i diecie. jak nie bedzie bledow to zwiekszy sie i gestosc. jakies specjalisty czne treningi sobie odpusc, bo z tego co piszesz wnioskuje ze jestes poczatkujacym.
Zmieniony przez - sachem w dniu 2005-12-21 23:06:58
i 4g bialka to jakas pomylka - rob mase, skup sie na technice i diecie. jak nie bedzie bledow to zwiekszy sie i gestosc. jakies specjalisty czne treningi sobie odpusc, bo z tego co piszesz wnioskuje ze jestes poczatkujacym.
Zmieniony przez - sachem w dniu 2005-12-21 23:06:58
1
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
Sog nie wszedł, ale dzięki za odpowiedź.
Zmieniony przez - mitchel w dniu 2005-12-21 23:11:59
Zmieniony przez - mitchel w dniu 2005-12-21 23:11:59
meserszmit
...
Napisał(a)
ciężej ćwiczyc i dobra dietka!!
"ważna jest technika wykonywania ćwiczeń"
...
Napisał(a)
jak ktoś dobrze się odżywia , dużo i solidnie ćwiczy i ma miękkie mięśnie to daje 99% że problem leży w nieodpowiedniej regeneracji....czyli zbyt długie i intensywne treningi , za mało czasu na regeneracje mięsnia i wtedy wyglądają one sflaczało
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!